14th aug.

Dance World va dansa mâine în Gala Festivalului Internațional „Music For Kids” de la Iași

Update: Azi, 15 august, la ora 20.000 vor dansa!

După ce, în acestă vară, au câştigat trofeul Mamaia Copiilor la secțiunea Interpretare – Show, copiii de la Dance Wold au primit invitaţia de a dansa în Gala Festivalului Internaţional de muzică „Music For Kids” ce se va desfăşura în acest week-end la Iaşi, în parcul Palas.

Ana şi colegii ei din Dance World au plecat azi dimineaţă la Iaşi unde sâmbătă vor fi primiţi pe covorul roşu al Festivalului, alături de alte vedete precum Loredana Groza. Pentru că merită!

1

Dance World a asigurat coregrafia la Mamaia Copiilor pentru un grup inedit, format din tineri artişti ce reprezintă 4 oraşe din România, care a şi câştigat trofeul Mamaia Copiilor Aceştia sunt: Dora Gaitanovici – compozitor, textier şi interpret (15 ani, din Buzău), Alexia Urtoi – interpret (13 ani, din Iaşi), Cosmin Andrian – interpret (14 ani, din Călăraşi) şi Iulian Selea – interpret (15 ani, din Piteşti).

Trofeul Mamaia Copiilor 2015 la secţiunea Interpretare – Show a fost câştigat cu piesa „Alunecând pe o rază”, un musical rock-opera & etno al cărui compozitor, textier şi interpret a fost Dora Gaitanovici, iar scenografia, coregrafia şi regia a fost semnată de Alina Cimpoieru, profesoara copiilor de la Dance World.

Revenind la Festivalul Music For Kids de la Iaşi din acest week-end, dacă sunteţi în (din) Iaşi, vă recomand acest festival de muzică pentru copii, iar dacă vreţi să vedeţi la lucru trupa Dance World, sâmbătă este ziua lor. O să revin cu ora.

Oricum, informaţii se pot găsi pe www.festivalulmfk.com şi pe pagina de Facebook dedicată Festivalului: https://www.facebook.com/MusicforkidsInternationalMusicFestival/timeline.

Dacă vreţi să revedeti momentul lor de la Mamaia Copiilor:

Comments (1)
  • Felicitari, copii! La Cluj cand veniti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.