11th aug.

Braiconf propune atelierele creative pentru copii, în lunile august și septembrie

Ăsta chiar e un articol ce se potriveşte unui blog de tată (de fete). Da, în primul rând, pentru că e vorba despre celebrele cămăşi Braiconf, iar în al doilea rând e despre copii ce îşi pot pune la bătaie imaginaţia.

pictam camasile braiconf

Astfel, începând cu 14-16 august, în zilele de weekend, de vineri după-amiază până duminică seara, Braiconf propune o serie de ateliere creative pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, la magazinul Braiconf de la hotelul Marriott.

Braiconf îi asteaptă pe cei mici și cei mari să se joace și să se distreze cu culori, joacă ce mai apoi se poate transforma în noi modele pentru cămăși made-to-measure. Magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr.90) va avea o zonă dedicată acestor ateliere de creație în lunile august și septembrie, unde copiii pot desena, picta sau crea modele inedite care mai apoi pot fi transferate pe cămăși pe măsură ce respectă toate particularitățile micuțului artist.

La final, desenul celui mic poate fi transferat pe o cămașă pe măsurile lui, dar și ale părintelui, care să ducă jocul mai departe. Cămășile Braiconf Made-to-Measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client.

Aşa că, vă recomand o alternativă inedită de petrecere a timpului liber alături de copiii voştri.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.