6th aug.

Cică vara asta se poartă Minionii

Dragi părinţi, dacă în week-end-ul ăsta nu sunteţi plecaţi la mare sau la munte, vă recomand o variantă funny de a petrece alături de cei mici, cu multe surprize şi premii.

Vara asta se poarta Minionii!Astfel, sâmbătă şi duminică, Mega Mall urmează să fie invadat de Minioni. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu surprize, jocuri, concursuri cu premii și fotografii cu Minionul erou, favoritul celor mici, Kevin.

Mai mult, micii recruți, cot la cot cu Minionii lor preferați, vor construi cel mai înalt turn de Minioni. Pentru această misiune, dăm de veste în oraș, pentru că Minionii au nevoie de cât mai multe mânuțe vrednice, mânuțe care nu vor pleca acasă goale, ci cu premii, răsplată pentru munca depusă în comunitatea Minionilor.

Întreg weekendul, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 17:30 și 20:00, Mega Mall se va transforma în casa Minionilor. De asemenea, cei mici vor putea viziona filmul „Minionii” în format 4DX în Cinema City, la nivelul 2, în Mega Mall.

După cum vă spuneam aici, „Minionii” va fi prima animație în format 4DX. Filmul poate fi vizionat cu subtitrare, programul fiind de vineri până miercuri la ora 13.45, iar joi de la ora 13.50. De asemenea, filmul poate fi vizionat și dublat în limba română, programul fiind de vineri până joi la ora 11.50.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.