3rd aug.

Cum arată o zi obișnuită la birou, la sediul Kooperativa 2.0

4

Da. Cam aşa arată o zi obişnuită de lucru, la sediul Kooperativa 2.0.

Poate vă întrebaţi: dar cum arată o petrecere la sediul Kooperativa 2.0? Nu vreţi să ştiţi…Dar nu vă luaţi după aparenţe. Noi suntem nişte oameni serioşi, productivi şi printre altele ştim să ne şi distrăm!

Motivul pentru care a ieşit hărmălaia asta, într-o zi obişnuită de lucru, la birou, a fost degustarea unor cocktail-uri făcute cu whiskey Ballantine’s Brasil, o băutură nouă, special creată pentru cocktail-uri lejere, de vară, iar perucile şi arsenalul de tobe ne-au introdus mai bine în atmosfera braziliană.

1

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adăuga felii de lime în paharul cu whisky, Ballantine’s Brasil propune pentru această vară o băutură nouă, cu gust lejer, recreând în acest mix o experienţă senzorială pe care o poţi regăsi doar într-o vacanţă exotică în Brazilia.

Procesul de producție este pe cât de simplu, pe atât de interesant. Cojile uscate de lime, aduse în distileria din Scoţia tocmai de pe tărâmurile Braziliei, sunt adăugate în butoaie de stejar atent selecționate. Peste cojile de lime se toarnă whisky, iar, împreună, sunt lăsate să se odihnească până ce uleiurile naturale din coaja de lime sunt infuzate perfect în băutură. Rezultatul? O combinație delicată între aroma naturală şi răcoritoare a lime-ului şi notele dulci şi cremoase de vanilie, măr și miere ale whisky-ului scoțian.

Ballantine’s Brasil, produs și îmbuteliat în Scoția, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vară. Băutura care reflectă cel mai bine spiritul Ballantine’s Brasil este cocktail-ul concept Highland Samba, în care whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinație inedită de Ballantine’s Brasil şi suc de mere, este un alt cocktail care îmbină într-un gust complet tradiţia Scoţiei şi pasiunea Braziliei.

Ballantine’s Brasil poate deveni uşor băutura preferată, chiar şi pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu gustul whisky-ului scoţian. Ballantine’s încurajează servirea noului whisky în stilul Mix it with Brasil, printr-o serie de tutoriale video pe care consumatorii le pot viziona pe www.ballantinesbrasil.com, pentru a se inspira şi crea propriile cocktail-uri Ballantine’s Brasil.

Dacă mă întrebaţi pe mine, mie mi-a plăcut mai mult cocktail-ul Glen Rio, cu Ballantine’s Brasil si suc de mere, în comparaţie cu Highland Samba, cel cu limonadă şi lime. Chestie de gust. Ambele sunt, în schimb, la fel de răcoritoare, şi dacă nici pe vremea asta nu ai nevoie de ceva răcoritor…

Până o să vă prezint o nouă zi de lucru la sediul Kooperativa 2.0, sediu care urmează să primească o nouă faţă – detalii în curând – vă las cu pozele de la lansarea noului Ballantine’s Brasil:

Comments (1)
  • Am mai dat de un articol legat de acest lucru. Va distrati de minune si ma bucur sa gasesc atata voie buna. Sper sa faceti asta in continuare si sa gasiti cate ceva interactiv in orice dificultate din viata.. si sa treceti cu usurinta peste. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.