28th iul.

Video – probă de Taxi Driver cu Mercedes AMG GT S

1

Vă rog să mă scuzaţi că pun un astfel de video…

Mi-aş fi dorit să fie un video mai lung, măcar cât a durat proba de Taxi Driver de la Circuitul Şcolii de Conducere Defensivă şi Pilotaj Titi Aur din Crevedia, unde am testat nişte super car-uri AMG de la Mercedes-Benz.

Însă abia mă mai puteam ţine cu o singură mână, că cealaltă era ocupată cu filmatul, iar la un moment dat, am apăsat fără să vreau pe butonul de off, iar filmarea s-a oprit brusc. Nu am mai continuat să filmez, am preferat să savurez din plin drifturile făcute cu bestia de Mercedes AMG GT S, o rachetă care nu avea voie să încapă decât pe mâna unui pilot experimentat – Bogdan Vrabie.

Despre Mercedes AMG GT S ce să vă spun? Modelul la bordul căreia o să mă vedeti mai jos este o super maşină cu 2 locuri, de aproape 170.000 de euro, cu o capacitate cilindrică de 3.982 cc şi 510 CP. Găsiţi aici toate specificaţiile maşinii, în Fisa tehnica Mercedes AMG GT S.

Aşa că am reuşit să filmez doar aceste 51 de secunde care sper să vă redea măcar o bucăţică din trăirile acelei probe şi de ce e în stare nebunia asta de maşină:

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.