27th iul.

Ne vedem la Webstock, cel mai mare eveniment de Social Media din România

Încă de pe 15 iulie s-a dat startul la înscrierile pentru Webstock 2015, cel mai important eveniment de Social Media din România, ce va avea loc pe data de 2 octombrie 2015, în acelaşi loc, la JW Marriotte Grand Hotel Bucureşti.

1Webstock-ul e un fel de #bizsmscamp – tradiţionala tabără bianuală de Social Media ce durează aproape 4 zile – dar comprimat într-o singură zi, având spre seară şi o gală de decernare a premiilor Webstock pentru cele mai creative şi inedite proiecte şi campanii din online, realizate în România în ultimul an, plus nelipsita petrecere de după. Probabil până noaptea, târziu…că doar e vineri.

Revenind la evenimentul propriu-zis, Webstock-ul este împărţit în două părţi: o conferinţă centrală cu peste 400 de participanţi şi o parte de workshop-uri sau micro-conferinţe, la alegere: Blogging & Social Media, Online Communication şi Mobile Trends. În linii mari, cei mai multi dintre participanţi sunt bloggeri şi oameni din agenţii şi companii (branduri).

Pentru mine cred că pe 5 octombrie va fi cea de-a 5-a ediţie Webstock la care particip, dintre cele 8 ediţii de până acum. E un prilej foarte bun să afli noutăţi, unele dintre ele nu doar la nivel de România, pentru că se ştie că noi românii suntem mai chibiţi în ale internetului, cu focus pe Social Media şi reprezintă un bun prilej de networking.

Aceeaşi recomandare o am pentru companiile care doresc să afle mai multe despre Social Media: să participe la acest eveniment cu inima deschisă pentru că principiul: „lasă mă, că ştim noi ce facem aici, nu ne învaţa alţii pe noi să punem o poză pe Facebook” nu funcţionează deloc şi, deci, nu produce rezultate. De asemenea, companiile care încă se codesc să folosească acest canal de comunicare, cel de Social Media – da, mai sunt încă – le recomand acelaşi lucru.

Înscrierile pentru Webstock-ul din acest an se pot face aici. Ne vedem în toamna, pe 2 octombrie!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.