23rd iul.

Minionii va fi prima animație în format 4DX

Văd minionii ăştia in time line-ul de pe Facebook de ceva timp şi nu zic nici că-mi plac, nici că nu-mi plac pentru că, recunosc, nu i-am prea urmărit sau, altfel spus, i-am cam ignorat, mai ales acum când fetele mele sunt în tabără.

afis MinioniiAzi am primit vestea că noua producţie Minionii, unul din cele mai așteptate filme de animație din ultimii ani, este primul film pentru copii ce poate fi vizionat – începând cu data de 24 iulie – în sala dotată cu tehnologia  4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall. Ei, acum parcă mi-a atras atenţia, să zic aşa, minionii ăştia.

Pentru cei care vor sa vadă Minionii în formatul 4DX, filmul poate fi vizionat cu subtitrare, programul fiind de  vineri până miercuri la ora 13.45, iar joi de la ora 13.50. De asemenea, filmul poate fi vizionat și dublat în limba română, programul fiind de vineri până joi la ora 11.50.

Preţurile biletelor pentru acest interval orar în sala 4DX sunt de luni până joi de 36 de lei (preț întreg) și 31 de lei (preț redus) pentru elevi, copii și pensionari. De vineri până duminică costul este de 43,5 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX din Cinema City Mega Mall beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.