14th iul.

Social Media For Parents, evenimentul cu părinți prietenoși cu Social Media

Social Media For Parents este – ştiţi voi – evenimentul ăla dedicat părinţilor foarte „sociali” sau părinţilor care sunt foarte prietenoşi cu fenomenul de Social Media. E locul unde asistenţa e formată 98% din femei. La evenimentul de anul trecut eram doar eu cu băieţii de la sunet, ca idee. În rest, femei. Dar nu am nicio problemă. Peste tot, inclusiv acasă, sunt înconjurat de femei 🙂

Dacă tot scriu pe blog, cu precădere, subiecte din zona „family stuff”, nu pot lipsi de la acest eveniment. Nu oi fi eu singurul blogger cu blog de tată de fete din blogosferă dar eu, poate, sunt ăla care mai iese şi pe la evenimente şi care se ţine de nişa sa.

Oricum, dacă eşti conectat la Social Media, ai şi un blog şi eşti şi părinte, evenimentul Social Media For Parents, ce se va desfăşura pe 22 iulie 2015 la Crowne Plaza Hotel Bucureşti, îţi este dedicat. Poţi solicita o invitaţie gratuită aici.

Pe de altă parte, sunt companii care nu ar trebui să lipsească de la acest eveniment, în condiţiile în care target-ul este unul potrivit pentru acestea. E o bună oportunitate de networking, e o bună oportunitate de a-şi promova produsele. Detalii de înscriere, aici.

Pe principiul „sunt părinte şi asta îmi ocupă tot timpul”, vă invit să ne vedem la evenimentul Social Media For Parents din 22 iulie, organizat de Evensys, să facem schimb de idei.

smfp

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.