13th iul.

Ești antreprenor și îți susții comunitatea? Atunci competiția asta e pentru tine

Vă mai amintiţi de competiţia METRO Starurile Comunităţii, un program de responsabilitate socială iniţiat de METRO care îi răsplăteşte pe antreprenorii ce fac un bine comunităţii şi le aduce recunoaşterea binemeritată?

Ei bine, competiţia se apropie de finalul primei etape. Astfel, şi în acest an, întreprinzătorii care susţin proiecte şi actiuni sociale, umanitare, ecologice, culturale, educaţionale sau altele de acest gen se pot înscrie în competiție până la data de 23 iulie 2015 în secțiunea dedicată – www.metro.ro/starurile-comunitatii.

Dacă cunoaşteţi un astfel de antreprenor/companie care prin acţiunile sale face un bine comunităţii din care face parte, îl puteţi propune înscriindu-l pe site, în link-ul de mai sus. Sau poate chiar tu eşti un astfel de antreprenor şi – de ce nu – te poţi autopropune înscriind proiectul pe acelaşi site.

În jurul nostru sunt astfel de oameni. „România, cu bune” există şi trebuie să o facem cunoscută!

Detalii despre competiţia METRO Starurile Comunităţii

Publicul larg își poate susține proiectul preferat până la data de 23 iulie, când cele mai votate 10 proiecte vor intra în faza de validare și vizite pe teren. Proiectele intrate în concurs se pot vota de către public aici.

Mai apoi, proiectele validate vor ajunge în finala METRO – Starurile Comunității și vor fi supuse evaluării unui juriu format din experți în zone cheie pentru competiție, precum antreprenoriat, comerț, zona neguvernamentală și media specializată.

Finaliștii competiţiei METRO – Starurile Comunităţii vor câștiga premii în valoare totală de 70.000 de lei, în funcție de punctajul oferit de juriu. Astfel, premiul I constă în 30.000 de lei, premiul II – 20.000 de lei și premiul III – 15.000 de lei. În plus, ceilalți șapte finaliști vor fi recompensați cu vouchere de cumpărături în magazinele METRO Cash & Carry România, în valoare totală de 5.000 de lei.

Starurile_comunității
Starurile_comunității
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.