13th iul.

Dance World a luat trofeul Mamaia Copiilor la secțiunea Interpretare – Show

În ultimii ani, trupa Anei de dans  – Dance Wold – a participat la mai multe festivaluri de muzică, printre care şi Festivalul Mamaia Copiilor, asigurând coregrafia pentru mai mulţi tineri cântăreţi.

După ce au bifat Festivalul Tinerţii de la Mangalia, anul ăsta au spus prezent şi Festivalului Mamaia Copiilor, desfăşurat în Casa de Cultură din Constanţa, unde au dansat pentru mai mulţi copii, după câteva săptămâni bune de repetiţii. A fost momentul ăla din an, de dinaintea Festivalurilor, când Ana are antrenamente cam 6 ore pe zi, în fiecare zi.

Revenind la Mamaia Copiilor, momentul pe care l-au pregătit cel mai mult a primit recompensa binemeritată şi anume Trofeul Mamaia Copiilor 2015 la secţiunea Interpretare – Show cu piesa „Alunecând pe o rază”, un musical rock-opera & etno al cărui compozitor, textier şi interpret a fost Dora Gaitanovici, iar scenografia, coregrafia şi regia a fost semnată de Alina Cimpoieru, profesoara copiilor de la Dance World.

Mamaia-Copiilor2015

A fost pentru prima dată la Mamaia Copiilor când un grup inedit, format din tineri artişti ce reprezintă 4 oraşe din România, a câştigat trofeul. Aceştia sunt: Dora Gaitanovici – compozitor, textier şi interpret (15 ani, din Buzău), Alexia Urtoi – interpret (13 ani, din Iaşi), Cosmin Andrian – interpret (14 ani, din Călăraşi) şi Iulian Selea – interpret (15 ani, din Piteşti).

Dan Manoliu, președintele Festivalului Mamaia Copiilor a afirmat ieri, în gala Festivalului Mamaia Copiilor, că „dintre toate momentele ultimilor ani, de când s-a introdus secţiunea Show la Mamaia Copiilor, momentul „Alunecând pe o rază” a fost de departe cel mai bun moment!” Wow!

Până ajunge trofeul şi la Dance World – al doilea exemplar al trofeului de la Mamaia Copiilor care e şi trofeul lor – să ne bucurăm alături de ei. Felicitări!

Vă las cu înregistrarea din concurs a momentului premiat la Mamaia Copiilor (Ana deschide momentul cu un solo de balet):

Şi o filmare a televiziunii Neptun TV, cea care a transmis Festivalul Mamaia Copiilor:

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.