8th iul.

Sistemul digital Master Image 3D este disponibil la IMAX

Citind azi despre noua tehnologie Master Image de la IMAX, mi-am dat seama că mi s-a făcut dor să văd un film, iar primul pe listă este „Ant-Man” ce va avea premiera pe 17 iulie, deci, peste puţină vreme.

Ce e cu Tehnologia Master Image?

Va fi disponibilă din aceasta lună la IMAX Cinema City, oferind o experiență cinematografică completă care combină calitatea superioară a imaginii cu cea mai mare luminozitate redată pe ecrane. Cu alte cuvinte, noii ochelari Master Image, sub licenţa IMAX International, vor înlocui vechii ochelari Dolby.

Ochelari Master Image 1

Utilizatorul poate să vizualizeze conţinut 3D în sălile Cinema City prin intermediul ochelarilor, care vor putea fi achiziţionaţi la un cost de 4 lei, putând fi refolosiţi de un număr nelimitat de utilizări. La un calcul simplu, reiese că după primele 3 vizionări ale unui film 3D în IMAX, clientul va economisi câte 4 lei la fiecare vizionare.

Ochelarii sunt disponibili pentru copii şi adulţi,  fiind comozi și uşor de manevrat si sunt comercializaţi în ambalaj individual. Lentilele ochelarilor sunt circular-polarizate, optimizate pentru sistemul de proiecţie Master Image, iar greutatea redusă îi face uşor de purtat chiar şi pentru filmele care depăşesc intervalul de trei ore. Sistemul digital Master Image 3D combină calitatea superioară a imaginii cu cea mai mare luminozitate redată pe ecran din industrie.

Preţ bilete IMAX 3D

Mai mult, preţul biletelor a scăzut cu 1 leu pentru filmele IMAX 3D, indiferent de categoria de preţ: 20, 5 lei pentru copii, 22 lei pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap, 27 de lei pentru adulţi, 22,5 lei pentru pensionari de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 20,5 lei pentru copii, 24,5 lei pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap, iar pentru adulţi este de 28,5 lei.

De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 20,5 lei pentru copii, 22,5 lei pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap, iar pentru adulţi este de 32,5 lei, după ora 17.00 preţul urcând la 20,5 lei pentru copii, 24,5 lei pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap, iar 34 lei pentru adulţi. Costul pentru grupuri este de 19, 5 lei.

Preţurile biletelor pentru documentarele 3D sunt de 17 lei pentru copii şi adulţi, înainte de ora 17.00, iar după această oră preţurile biletelor sunt de 17 lei pentru copii şi 19 lei pentru adulţi. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00 preţurile biletelor sunt de 17 lei pentru copii şi 23 de lei pentru adulţi, după această oră, preţurile biletelor sunt de 17 lei pentru copii şi 24 lei pentru adulţi. Pentru grupuri de pana la 50 de persoane preţul este de 14 lei, iar pentru grupuri care depăşesc 50 de persoane preţul este de 13 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online pe www.cinemacity.ro.

Zilele acestea, la IMAX Cinema City rulează filmul Terminator: Genesys, urmând ca în perioada verii să se lanseze titluri mari precum Ant-Man ( 17/07/2015), Mission: Imposssible – Rogue nation IMAX (31/07/2015) sau The Man from U.N.C.L.E. IMAX (21/08/2015).

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.