7th iul.

Ce greșeli fac agențiile, companiile și bloggerii în relația dintre ei

În timpul taberei #bizsmscamp, fiecare participant a scris pe o foaie de hârtie una sau mai multe greşeli pe care le fac agenţiile, companiile şi bloggerii în relaţiile dintre ei, pe care Marta le-a sinstetizat ieri într-un articol, iar Robert a făcut un prea frumos INFOGRAPHIC pe aceeaşi temă.

Ei, şi fiecare a fost necruţător la adresa celorlalţi – tot le-am semnat anonime acele foi – iar asta e foarte bine. E foarte bine că aceste greşeli se semnalează şi că unele sunt evidente, indiferent de partea cui.

În acelaşi spirit, acela de a evita să băgăm gunoiul sub preş şi să spunem lucrurilor pe nume, revin la feed-back-ul pe care mi l-am şi exprimat cu voce tare la finalul taberei, anume că la această ediţie a lipsit acea dezbatere live între agenţii, companii, pe de-o parte şi bloggeri pe de altă parte, având la bază un discurs constructiv şi fără bălăcăreli.

Concluziile scurtului studiu efectuat de către Marta, pe scurt:

– Companiile nu cred în ceea ce promovează şi se simte!

– Agenţiile se folosesc de oameni si se simte!

– Bloggerii vor bani si se simte!

Nu pot să comentez concluzia din dreptul agenţiilor şi companiilor dar pe cea din dreptul bloggerilor, da. Desigur că primul reflex e să spui: „Ce? Eu nu fac aşa ceva. Eu sunt un model. Nu se aplică la mine. ” Da, dar unii fac şi cunosc vreo câţiva.

Blogging-ul este şi despre bunul simţ, este şi despre rezultate, este şi despre asumare şi este şi despre implicare. Aici mai avem de lucru şi asta se simte.

Aşadar, cu toţii mai avem de lucru.

Am mai distribuit azi INFOGRAPHIC-ul dar am zis să îl pun şi aici, să îl am mai la îndemână:

Infographic: Greseli in social media facute de companii, agentii si bloggeri

Sursa: Markataing
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.