30th iun.

Plec în tabără. Din nou

Scriu că plec în tabăra Social Media Summer Camp nu să vă invit să vă înscrieţi pentru că e deja prea târziu pentru ediţia de vară – poate pentru la iarnă – ci să vă fac în ciudă cu consecvenţa mea de a mă duce în tabără ediţie de ediţie 🙂

1

Şi să răspund unora care mă întreabă – probabil sunt invidioşi – că ce mai am atâta de învăţat după ce am fost deja de 3-4 ori? E ca şi când m-ai întreba de ce faci atâţia ani de şcoală? Pentru că de fiecare dată am câte ceva de învăţat, de fiecare dată sunt oameni noi de la care ai ceva de învăţat, o tabără foarte utilă mai ales pentru cei care mănâncă o pâine din Social Media şi – nu în cele din urmă – de fiecare dată sunt distracţii noi, activări noi care îti merg la casa sufletului.

Am spus-o şi o repet: la Social Media Summer (sau Snow) Camp se dă ora exactă în Social Media din România, o tabără ce mai devreme sau mai târziu nu trebuie ratată. Eu m-am codit, ca mulţi alţii, să merg la primele ediţii de tabără dar odată ce m-am virusat la prima mea ediţie de #BIZSMSCamp, mi-am promis că nu mai lipsesc de la niciuna.

Este locul unde bloggerii se întâlnesc (în pantaloni scurţi, cum îmi place să spun) cu brandurile şi agenţiile, iar rezultatele au fost foarte interesante pentru toată lumea, de fiecare dată.

Şi pentru că am vorbit de activări, una dintre serile pe care le aştept cu un major interes este seara cu Shoteria, un concept unic la nivel mondial, dragilor şi dacă nu aţi aflat încă de el, vă invit să o faceţi. Aici am scris detalii despre prima mea experienţă la Shoteria!

Vara asta, în tabăra vor fi prezenţi cam aşa:

Companii:
Aegon, Altex, APAN Motors , Arctic, Banca Transilvania, BCR, Brown Forman, Caroli, Calif, Shoteria, Coca-Cola, Eisberg, Flanco, Garanti Bank, KMW Systems, Komu Nomo,Mondelez, Orange, Prisum, Renault
, Sound Masters, TNT, UniCredit Tiriac Bank, Valvis Holding, Veka, Xerox.

Agenţii:
Goodvertising, Premium PR, The Cover, Leo Burnett Group, Webstyler, iLeo, Fantazia PR, Outbox, Friends Advertising, MRM, The Good Company, McCann, Perceptum

Bloggeri:
manafu.ro, cristianchinabirta.ro, alexandrunegrea.ro, mariciu.ro, cumotorul.ro, printreranduri.eu, computerblog.ro, subiectiv.ro, ionutecuceanu.ro, claudiuciobanu.eu, read-my-mind.ro, irinaalexe.me, ancaduma.ro, dianaduca.ro, 6pack.ro, cristianflorea.ro, luminitamalanca.ro, eliberaredesign.ro, gabrieladeleanu.com , simonamocanu.ro, mariaisopescu.ro, stefanblog.com, lucianmarin.eu, mihaivasilescublog.ro, diybazaar.ro.

(Ma scuzaţi că n-am mai pus şi link-uri)

Salut şi consecvenţa organizatorilor taberelor de Social Media, revista BIZ, care nu au niciun motiv de pe lumea asta să se oprească. Keep going!

Asadar, colegi, ne vedem în tabără!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.