24th iun.

Am extras câștigătorul concursului „România, cu bune”

Acum aproape 2 săptămâni, lansam provocarea „România, cu bune„, în care invitam cititorii acestui blog să aducă în comentarii la aceasta postare exemple de companii sau de persoane, antreprenori care îşi ajută sau schimbă în bine comunitatea din care fac parte.

Cei care dădeau astfel de exemple intrau automat într-un concurs având drept premiu o tabletă Lenovo IdeaTab A3300, 1 GB RAM, 8 GB, pe negru, premiu extras prin tragere la sorţi cu ajutorul instrumentului online random.org.

Iată ca ziua extragerii a sosit. Toţi cei care au comentat la acea postare timp de mai bine de o săptămână, până pe data de 19 iunie şi au fost eligibili, conform regulamentului de concurs disponibil aici, au intrat în extragere.

Câştigătorul acestui concurs este: Adriana. Felicitări!

Extragerea a fost făcută prin random.org, iar filmarea este disponibilă la cerere.

vizual-concurs-bloggeri-1

Reamintesc că „Romania, cu bune” face parte din campania de comunicare a programului de responsabilitate socială METRO – Starurile Comunităţii, aflat în acest an la cea de-a doua ediţie, prin intermediul căreia întreprinzătorii care susţin proiecte şi actiuni sociale, umanitare, ecologice, culturale sau educaţionale se pot înscrie în competiție pâna la data de 23 iulie 2015 în secțiunea dedicată –www.metro.ro/starurile-comunitatii.

Publicul larg își poate susține proiectul preferat până la data de 23 iulie, când cele mai votate 10 proiecte vor intra în faza de validare și vizite pe teren.

Finaliștii competiţiei METRO – Starurile Comunităţii vor câștiga premii în valoare totală de 70.000 de lei, în funcție de punctajul oferit de juriu. Astfel, premiul I constă în 30.000 de lei, premiul II – 20.000 de lei și premiul III – 15.000 de lei. În plus, ceilalți șapte finaliști vor fi recompensați cu vouchere de cumpărături în magazinele METRO Cash & Carry România, în valoare totală de 5.000 de lei.

„România, cu bune” există!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.