16th iun.

Cine sunt micii câștigători ai competiției de voci ce vor cânta imnul Mega Mall alături de Loredana Groza

Zilele trecute am vâzut pe Facebook hărmălaie mare la un eveniment cu copii cântacioşi, cum le zic eu, de la Mega Mall, alături de Loredana Groza. M-am interesat şi iată despre ce a fost vorba:

Douăzeci și nouă de copii au fost aleși, după trei etape de preselecții și o finală cu 40 de participanți, să cânte alături de Loredana Groza imnul celui mai mare centru comercial din București, Mega Mall. Artista și reprezentanţii Atelierului de Voce și Muzică au ales cele mai bune voci dintre cei peste 300 de copii talentați înscriși în competiție, iar pe 21 iunie, la Mega Mall, câștigătorii vor lansa imnul alături de Loredana în cadrul unui spectacol la care se vor putea distra toți bucureștenii.

Câştigătorii au fost selectaţi din 3 categorii de vârstă, iar nouă dintre aceștia, Eduard Stoica, Bogdan Alexandru Știrbu, Beatrice Duță, Daria Văcăroiu, Tatiana Ștefan, Cristina Ruxandra Grigore, Ecaterina Emilia Ioncea, Bianca Stoica, Vanessa Ion, vor cânta alături de Loredana ca voci principale. Ceilalți 20 de câștigători (Bianca Bratu, Andra Maria Ioniță, Maria Nicole Nae, Alara Hairedin, Lara Pincă, Ema Gherganu, Ștefania Bianca Popa, Raluca și Ioana Oncică, Mudy Marei, Essan Celine, Izabela Mihai, Doina Lazar, Stefania Bratovici, Rianna Mitroi, Rebeca Onete, Cristina Ruxandra Grigore, Simona Bucur, Gabriela Groza, Luca Andrei Marinescu) vor face parte din corul care îi va acompania pe soliștii principali.

MegaMall-Atelierul de Voce

Intâmplător sau nu, cunosc una dintre aceste voci tinere dar le urez tuturor o carieră cât mai îndelungată în muzică, iar părinţilor să fie consecvenţi cu pasiunea celor mici.

Pe lângă ocazia de a împărți scena cu celebra artistă, câștigătorii au fost premiați și cu workshop-uri gratuite la Atelierul de Voce și Muzică condus de Loredana.

Pe 21 iunie, Loredana va susține spectacolul de lansare a imnului Mega Mall alături de copiii câștigători ai competiției de voci și de micuții bucureșteni. Spectacolul va avea acces gratuit și va fi susținut în zona de food court, la etajul 2 din Mega Mall.

În ziua evenimentului, copiii prezenţi în Mega Mall se vor putea distra la Gymboland, un spațiu de joacă interactiv aflat la nivelul 2, îşi vor putea îmbogăţi garderoba cu articole din magazinele dedicate lor sau vor putea testa experiența 4Dx la Cinema City.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.