2nd iun.

Peste 1.400 de efecte adăugate filmului Dezastrul din San Andreas, o proiecție 4DX

V-am spus că am experimentat acum 2 săptămâni vreo 20 de minute de proiecţie 4DX, în noua sală din Mega Mall. A fost de mare senzaţie. Iar în curând voi vedea, mai mult ca sigur, un film întreg în acest format.

san-andreasPâna atunci, să vă spun câteva cuvinte despre ce experienţe îi aşteaptă pe cei care vor merge în sala 4DX a Cinema City Mega Mall la blockbusterul “Dezastrul din San Andreas”, prăbușirea unui elicopter, rafalele de ploaie în timpul unui tsunami și mișcările similare unui cutremur fiind câteva dintre cele mai tari senzații din timpul filmului.

În total, nu mai puțin de 1.416 efecte speciale pentru o vizionare adecvată într-o sală dotată cu tehnologia  4DX au fost adăugate acestui film.

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood.

Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Dezastrul din San Andreas rulează în format 4DX în aceste zile, iar blockbusterele ce urmează a fi difuzate tot în sala 4DX sunt: Poltergeist și Jurassic World.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.