29th mai

PROFI va fi primul comerciant care reduce TVA-ul, duminică noaptea

Un studiu recent spune că doar o treime dintre români consideră că „prețurile la produsele alimentare și băuturile non-alcoolice vor scădea uniform cu reducerea TVA. Mai mult, 3 din 10 români cred că prețurile nu se vor micșora deloc.”

Pe lângă aceste studii, am tot întâlnit păreri conform cărora aşteptata scădere a TVA, începând cu 1 iunie 2015, de la 24% la 9% pentru toate categoriile de produse alimentare și băuturi non-alcoolice nu se va oglindi în preţurile de la raft. Anunţarea reducerii a generat valuri de îndoieli, iar astfel de studii au făcut doar să alimenteze neîncrederea.

Oare de ce marii comercianţi sunt atât de puţin credibili când vine vorba de această scădere, deşi aceştia s-au tot bătut cu cărămida în piept în ultima lună că reducerea se va vedea după 1 iunie şi în preţurile de la raft.

Pe de altă parte, noi, românii, ne obişnuisem ca preţurile să o ia mereu în sus, în ultimii 20 şi ceva de ani, iar acum, în premieră, lucrurile stau invers, respectiv urmează o reducere, ceea ce ne pune într-o încurcatură tare chinuitoare. De-asta ne şi vine greu să credem că scăderea se va oglindi şi în preţurile de la raft.

3În contextul ăsta confuz şi plin de neîncredere, am auzit că PROFI va fi primul comerciant care reduce TVA-ul la produsele alimentare, în noaptea de 31 mai spre 1 iunie, când – atenţie – toate cele 300 de magazine ale sale vor functiona NON-STOP. Cam cât de tare e asta?

PROFI are 19 magazine deschise NON-STOP permanent dar special pentru această reducere a TVA-ului, numai în noaptea de 31 mai spre 1 iunie, toate cele 300 de magazine vor fi deschide NON – STOP.

Aşa că, dacă vreţi să verificaţi povestea asta, please do it! Acum, duminică noaptea 🙂 Şi probabil că veţi fi primii care au cumpărat produse cu noul TVA.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.