25th mai

Shoteria: un fleac, m-au ciuruit

M-au ciuruit dar tot cei de la Shoteria m-au şi resuscitat. Toate pe parcursul unui tur complet de shot-uri combinate cu elemente energizante de reabilitare.

Voi la ce vă gândiţi când auziţi „Shoteria, stație de primă alcoolizare și staţie de reabilitare”?

img  (6) (Copy)Când am auzit eu prima oară de „Shoteria, stație de primă alcoolizare și staţie de reabilitare” m-am gândit că e un loc unde te matoleşti programat şi atent supravegheat dar nu mă gândeam o clipă că în acelaşi loc te şi pui pe picioare, eventual să o iei de la capăt.

Asta dacă vrei, evident, să te trezeşti pentru că Shoteria este şi locul unde încep dar şi locul unde se încheie petrecerile. De fapt, noi nu ne-am îmbătat, ci am intrat în starea de dans, ca să înţelegeţi.

Pe scurt, despre Shoteria:

Shoteria este primul shotbar din capitală care se transformă, timp de 3 zile pe săptămână, în complicele celor care iubesc să petreacă în Centrul Istoric. Design-ul și amenajarea barului sunt menite să găzduiască, în stilul unei stații de tren, cele două zone principale: stația de primă alcoolizare, urmată de stația de reabilitare.

Astfel, tabela de „Plecări” afișează meniul de alcoolizare cu care petrecăreții își pot începe viața de noapte, pentru a ajunge pregătiți de petrecere în localurile preferate din Centrul Vechi. La capătul barului, tabela de „Sosiri” afișează meniul de reabilitare, cu băuturi revigorante pentru toți cei care se întorc de la petrecere și vor să își recapete energia pentru a doua zi.

Iar acum să le luăm pe rând:

Alcoolizare

Odata urcaţi în tren, în staţia de primă alcolizare, Shoteria are compartimente pentru toată lumea: fate, băieţi, cupluri şi gaşcă (5+1 shot-uri).

Pentru băieți, spiritul de petrecere ia forma shot-urilor cu personalitate puternică, precum: Drift, Downtown, Fireball, Hot Worm, pe bază de tequila, vodka, gin, whisky și esențe tari. Pentru fete, cheful de petrecere se așază în paharele mici umplute cu băuturi dulci-fructate și lichioruri parfumate, în shot-uri ca: Melon ball, Pornstar, ABC sau Hot Chocolate. Băuturi ispititoare se regăsesc și în varianta destinată cuplurilor, în shot-urile duo precum: Flirtini, Nașu’ și Nașa, Dragoste în România – servite în recipiente inedite, „pentru el” și „pentru ea”.

În serile când prietenii la distracție se cunosc, Shoteria așteaptă grupurile gata de petrecere cu shot-uri speciale pentru gașcă, în formula 5+1, ca: Metropolitan, Tequila Bum Bum, Mad Munks, Assisted Suicide, sau Pumn de cuie, servite creativ în recipiente sugestive. Fiindcă și aniversările sunt un bun prilej de ciocnit pahare, Tortul de Shot-uri, a câte 25 pahare, poate fi băut în cinstea oricărui sărbătorit.

Reabilitare

Ei, dacă până acum nu au fost multe lucruri inedite, de aici începe Shoteria să îşî dezvăluie conceptul unic în România, iar proprietarii spun chiar unic în lume.

Din dorința de a oferi experiența unei vieți de noapte fără griji, Shoteria este primul shotbar care a creat o zonă specială de reabilitare, cu rolul de a-i întâmpina cu băuturi revitalizante pe cei care se întorc în locație după o noapte de distracție în oraș. Astfel, la finalul serii, tabela „Sosiri” ghidează călătorii din Centrul Istoric, întorși de la petrecere, către stația de reabilitare. Aici, plantele naturale și cișmeaua cu apă filtrată alcalinizată sunt principalele elemente de decor care încurajează repaosul și refacerea.

Meniul, dezvoltat alături de specialiști în nutriție, este alcătuit din remediile clasice împotriva mahmurelii, poțiunile speciale Shoteria și băuturile proaspete și naturale, cu multiple proprietăți reparatoare. Cei care iubesc distracția își pot recâștiga tonusul și energia, având de ales între borș, zeamă de varză și castraveți murați – pentru doza benefică de vitamine B.

Petrecăreți fără rival vor rămâne aceia care, la final de seară, își trezesc simțurile cu ajutorul poțiunilor magice Shoteria, detoxifiante, antiinflamatoare și bogate în antioxidanți. Licoarea casei (formulă originală pe bază de ghimbir și armurariu, plantă regeneratoare), alături de Green Shot (shot alcalinizant din iarbă de grâu proaspăt stoarsă și spirulină), Ginger Shot (energizant detoxifiant pe bază ghimbir proaspăt cu măr verde) și Matcha Shot (energizant din extract de ceai verde și lapte de migdale) – sunt doar câteva dintre secretele unei vieți de noapte palpitante, fără dureri de cap.

Cei mai înflăcărați iubitori de distracție se vor putea răcori cu fresh-urile care hidratează pe deplin, vitaminizează, remineralizează și redau pe loc vitalitatea: Gingerată, Coolcumber, Mărcov, Apa de cocos proaspătă, Smoothie-ul cu lapte de cocos și argilă și renumitul Kombucha Ice Tea.

2 pahare de Kombucha Ice Tea, 2 pahare de Mărcov, o cană de zeamă de varză, laptele de cocos, apa de la ciuşmea şi cei 2 castraveciori muraţi m-au ţinut sâmbătă noaptea pe picioare si mi-au menţinut cheful de distracţie, că altfel adormeam în tren.

Să vă opriţi negreşit pe la Shoteria, în Centru Vechi, pe Selari, nr 17 (lângă Calif), fie că sunteţi în trecere pentru ridicarea nivelului bahic, fie să ramâneţi până opreşte trenul în gară. Nu o să vă pară rău. E doar un fleac. O sa fiţi ciuruiţi 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.