21st mai

Băgăm și noi niște kilometri în #Bancadekm?

Vă mai amintiti că anul trecut am donat kilometri? E vorba de iniţiativa online a celor de la Ponderas – #donezkm, una foarte inspirată şi care a fost adoptată la acea vreme de foarte mulţi dintre noi.

Ca un remember, anul trecut s-au donat 10.000 de km în urmă cărora spitalul Ponderas a ajutat la tratarea chirurgicală a lui Florin Jecu (pacientul cu obezitate morbidă)

Cum sâmbătă, 16 mai, a fost Ziua Europeană împotriva Obezităţii, a apărut o nouă iniţiativă Ponderas de conştientizare a problemei obezităţii şi nevoii de prevenţie a acesteia: s-a lansat o bancă de km virtuală  – #Bancadekm – care îi încurajează pe oameni să îşi depună kilometrii parcurşi (merşi, alergaţi, pedalaţi etc).

Cum? Uite aşa:

#donezkm-1

Kilometrii strânşi de fiecare pot fi convertiţi în servicii medicale Ponderas de prevenţie a obezităţii. Pachetul pentru pacientul metabolic (consult nutriţie, analize, scanare DEXA etc) poate fi şi donat unor prieteni/rude/apropiaţi care au nevoie de acest lucru.

Mai multe despre aceasta iniţiativă puteţi găsi pe pagina de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/Ponderas/app_843576139049899

Orice kilometru contează, iar orice share al acestei intenţii este binevenit, să încurajăm cât mai mulţi oameni să facă mişcare.

Tu câţi kilometri ai făcut azi?

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.