20th mai

„Miles în spațiu”, un nou serial animat de aventuri la Disney Junior

Cum de multe ori mă prind chiar şi pe mine serialele de la Disney Channel sau Disney Junior, îmi fac datoria de părinte şi vă recomand un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii,  „Miles în spațiu”, ce debutează sâmbătă, 23 mai 2015, la ora 10:55, la Disney Junior.

Mai bine ne uităm la Disney decât alte canale cu desene animate care numai pentru copii nu sunt. Vorba aia: cu Disney nu ai cum să greşeşti niciodată.

Personajul principal al serialului, Miles Callisto, este un băieţel plin de entuziasm şi curiozitate față de noul său mediu în care, împreună cu cel mai bun prieten al lui, robo-struţul Merc, descoperă galaxiile, îşi face prieteni extratereştri şi se bucură de cele mai noi gadgeturi spaţiale.

?????????

 

Fiecare episod prezintă două poveşti de câte 11 minute, spuse din perspectiva lui Miles, despre viaţa şi activitatea sa şi a familiei sale în spaţiul cosmic, în timp ce încheie diferite misiuni, cum ar fi repararea  unor nave spaţiale defecte, cartografierea unor zone necunoscute ale sistemului solar şi dezvoltarea de autostrăzi spaţiale.

Pe parcurs, personajele dau dovadă de muncă în echipă, rezolvarea problemelor în mod proactiv şi acceptare atunci când întâlnesc diferite specii extraterestre. În aventura lor din vasta galaxie, membrii familiei Callisto depind unul de celălalt în situaţiile de zi cu zi şi pun mereu familia pe primul plan, astfel că ei încheie fiecare călătorie cu o îmbrățișare de familie.

Alte informaţii despre serial

 

„Miles în spaţiu” este o călătorie futuristă creată special pentru a alimenta interesul  natural al copiilor față de spaţiu și care le reamintește, în același timp, importanţa a ceea ce pot găsi doar acasă – căldura și sprijinul familiei.

Experţi în spaţiu, ştiinţă şi tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society şi Google oferă consultanţă pentru dezvoltarea serialului „Miles în spațiu”, creat să inspire interesul copiilor pentru lumea fascinantă a explorării spaţiale. Curiozitatea şi descoperirea sunt teme centrale în noul serial, Miles şi familia lui oferind în fiecare episod exemple de prietenie, muncă în echipă, gândire critică sau încurajând celebrarea familiei.

 

Emmy Sascha Paladino, nominalizat la un premiu Emmy („Henry Dragomonstru” de la Disney Junior) este creatorul serialului şi producător executiv, iar Paul Demeyer  („Duckman”, „Rugrats in Paris”), nominalizat şi el la un premiu Emmy, este regizor.

 

 

 

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.