19th mai

Povestea cu final fericit a lui Ionuț (P)

Pe Ionuţ Tecuceanu l-am cunoscut la un eveniment #AcousticBloggers, nici nu mai ştiu exact câţi ani în urmă, iar mai apoi am început să-l îndrăgesc în taberele BIZ SMS Camp, organizate de revista BIZ, când reuşea să ne strângă pe ţoţi în jurul său şi ne cânta până dimineaţa. Aşa sunt oamenii ăştia cu chitara: se fac foarte simpatici 🙂

Ionut

Ionuţ a decis să plece din România, acum câţiva ani – îl admir foarte tare pentru curajul său de a pleca din ţară fără să aibă un contract sau ceva sigur la mână, ci doar chitara sa – mai întâi în Olanda, iar apoi în Irlanda, la Dublin, unde se pare că şi-a găsit locul.

După ce şi-a cântat mai multă vreme muzica pe străzile din Amsterdam şi Dublin, Ionut s-a hotărât să înregistreze 5 piese pentru EP-ul său de debut. Înregistrările într-un studiou profesionist alături de unii dintre cei mai buni muzicieni ar costa cca 7.000 de Euro, bani pe care Ionut nu îi avea.

Aşa a apărut ideea de a aplica la unul dintre site-urle de crowdfunding, pe Kickstarter. Cu câteva zile înainte de deadline-ul campaniei de crowdfounding, Ionuţ era departe de a avea suma de 7.000 de euro, aşa că Marta, şefa de la BIZ a dat cu online-ul de pământ, iar cei care am ramas în picioare, ne-am alăturat ei şi iată acest post este rezultatul direct al demersului nostru de a-l ajuta pe Ionuţ.

Câteva branduri au completat suma necesară producerii primului LP al lui Ionuţ, iar ca urmare noi, cei care am spus DA, ne-am angajat să scriem un articol publicitar precum cel de faţă pentru a-l susţine. Între timp, Ionuţ s-a şi apucat de treabă, după cum spune chiar el: „Partea grea a luat sfârşit, acum urmează partea şi mai grea”.

Sa fim serioşi, nu poţi face muzică la cel mai înalt nivel fără bani. Talentul contează dar nu e suficient. Dacă un brand ca cel de faţă a spus da unui om cu mare potenţial artistic, merită tot respectul, indiferent ce interpretare vor da unii acestui demers, acestui articol.

Nu sunt abonat Vodafone şi nici nu am cartelă prepayed Vodafone dar ştiu sigur multe persoane care ar putea fi interesate de promoţia asta:

Clienţii care achiziţionează o Cartelă Vodafone şi activează una dintre extraopţiunile „Ce vrei tu” până la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraopţiunii activate.

Detalii:

Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraopţiuni, în aceeaşi lună sau într-o lună viitoare, până la 31 iulie 2015.

Clienţii Cartelei Vodafone care activează extraoptiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experienţă muzicală completă, cu o lună de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat şi acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicaţia Zonga.

Clienţii Cartelei Vodafone – atât cei noi cât şi cei existenţi – au în continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce oferă un fond comun de beneficii, în funcţie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri naţionale sau internaţionale în reţelele fixe din Uniunea Europeană, SMS-uri naţionale sau trafic de date.

dublucevreitu

Si pentru că nimic nu este întâmplător, iată şi motivul pentru care Vodafone a fost alături de Ionuţ:

Ca parte integrantă a platformei “Românii au iniţiativa”, promoţia de mai sus pentru Cartela Vodafone este susţinută de o campanie de comunicare ce îl are în centru pe Raymond, un tânăr din Târgu Jiu al cărui vis a fost să aibă o carieră în muzică.

Din luna februarie, Raymond se află în Bucureşti, timp în care a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu, şi a produs conţinut pentru pagină lui de Facebook. Raymond îşi va lansa prima lui piesă, cu un videoclip inedit ce surprinde un concert într-o staţie de autobuz din centrul Bucureştiului.

Cam seamănă poveştile, nu?

Succes, Ionut, rămân alături de tine si abia aştept să-ti ascult EP-ul!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.