18th mai

This is the beginning of a beautiful friendship

Săptămâna trecută a fost una de senzaţie cu experienţe inedite şi cu bucuria interioară că am adus valoare unor oameni şi business-urilor pe care le conduc. În prima parte a săptămânii trecute, s-a consumat evenimentul Buyer Point de la Milano, un eveniment internaţional dedicat bricolajului la a cărui organizare am pus şi eu umărul, alături de revista BricoRetail.ro.

5

Mă bucur că am reuşit să aduc aproape 25 de oameni la un eveniment internaţional foarte apreciat şi mă bucur şi mai mult că aceştia au avut o mulţime de întâlniri fructuoase. Înseamnă că nu am făcut umbră degeaba pământului şi mai ales „parcelei” cu bricolaj 😀

Şi mă mai bucur şi pentru faptul că acesta a fost doar primul eveniment dintr-o serie lungă ce va urma, iar următorul eveniment a fost deja pus la cale. Va avea loc în România, în acest an. Doar atât vă pot spune.

Mă mai bucur că n-am leşinat pe scenă, atunci când am vorbit, pentru vreo 30 de minute, în faţa a peste 400 de oameni, în cadrul conferinţei Focus Romania, locul unde le-am făcut cunoştinţă celor prezenţi cu piaţa de bricolaj din România, cu bune, cu rele, concluzia finală fiind că aceasta are un mare potenţial de creştere.

Ma bucur că am cunoscut o gramadă de oameni care au apreciat sincer munca mea. Mă bucur că e doar un început peste care se pot construi lucruri frumoase. Cum ar veni…”this is the beginning of a beautiful friendship”.

6

Iar a doua parte a săptămânii, rezervată explorării oraşului Milano, a fost una la fel de interesantă. Deşi mi se spusese că nu prea o să avem ce vedea în Milano, un oraş non-turistic şi care vibrează doar de „muncă”, Milano fiind motorul economic al Italiei, am găsit în capitala Lombardiei o mulţime de locuri interesante de explorat despre care promit că o să revin în zilele următoare, acum cât sunt încă proaspete amintirile.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.