3rd mai

De ce aș vrea să merg la Comic Con (8 – 10 mai, Romexpo)?

N-am apucat să mă dezmeticesc prea bine din Sărbătoarea de 1 Mai muncitoresc, că tovarăşul Cristi mi-a aruncat o provocare scriitoricească în care mă somează să scriu aici de ce aş vrea eu să mă duc la Comic Con (8 – 10 mai, la Romexpo) şi ce aş vrea eu să văd acolo.

Şi pentru că în perioada festivalului eu nu o să fiu pe meleagurile mioritice, o să dau curs totuşi provocării şi o să spun de ce aş fi vrut să fiu prezent la Comic Con.

Dar mai întâi, ce este Comic Con?

Pe scurt, Comic Con reprezintă locul de interactiune intre fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video și actori internaționali, artiști grafici  sau celebrități din mediul online. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei.

„Aleea artiștilor, zona de gaming și de boardgames, recuzita de film,  cei 4 actori, 3 scene (una principală, una destinată discuțiior cu artiști și creatori de content pe YouTube și una de competiții de gaming) sunt câteva dintre atracțiile pregătite de organizatori.

Actorii internationali de calibru care vor sosi la Bucuresti pentru intalnirea cu fanii sunt: Robert Knepper (Sullivan din Heroes, T-Bag din Prison Break),  Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).”

Motivul

SerbanMotivele pentru care aş fi vrut să fiu prezent la Festival sunt multe dar principalul este că aş fi vrut să îl cunosc pe actorul Şerban Pavlu din serialul de pe HBO „Umbre”, rol care, după părerea mea, l-a propulsat decisiv în cariera sa. Aş fi vrut să îl întreb când crede el că va juca primul său rol într-o producţie americană, pentru că eu acolo îl văd?

Aşadar, pentru cel căruia o să-i dau leapşa (provocarea) mai departe, îl însărcinez să se întâlnească cu Şerban Pavlu şi să-l întrebe acest lucru din partea mea. Mulţumesc.

Leapşa merge mai departe către: Loredana Pricopie care ne va spune cu argumente de ce vrea să mearga la Comic Con 🙂

În plus, Kooperativa 2.0, social media partener al festivalului, pune la dispoziţie pentru bloggeri 5 invitații la Comic Con.

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.