30th apr.

Episodul 7 din #masinadefamilie – Nissan Pulsar

Pulsarul este o stea foarte mică dar foarte densă…ce emite energie sub forma unui flux de particule electromagnetice concentrat la polii magnetici ai stelei.

Ținând cont că axa magnetică a stelei nu coincide cu axa sa de rotație, radiația, privită dintr-un punct din spațiu, este văzută așa cum ar fi observată lumina unui far. Pulsarul poate fi detectat (cu ajutorul unui radiotelescop) doar când fluxul e îndreptat spre Pământ. (Wikipedia)

Cu alte cuvinte, noul Nissan Pulsar – un model nu foarte mare dar foarte robust – poate trece neobservat pe stradă dar dacă îl vezi din unghiul potrivit, nu îţi mai poţi desprinde privirea de pe el 😀 Mai în glumă, mai în serios, cam la asta cred că s-au gândit cei de la Nissan când au ales cum să se cheme înlocuitorul lui Nissan Tiida – noul Nissan Pulsar.

Noul Nissan Pulsar, lansat în 2014, este prima berlină compactă din proiectul #masinadefamilie ce îmi aduce aminte de fosta noastră maşină de famie, un Ford Focus care ne-a dus peste tot vreme de aproape 6 ani.

Diferenţa e că la interior, noul Nissan Pulsar are un spaţiu mai mult decât generos – se spune că este cel mai mare din segmentul său – şi abia aştept să-i urc la bord pe ai mei şi să ne luăm tălpăşiţa de 1 mai muncitoresc.

Aşadar, azi, 30 aprilie 2015, începe un nou episod din #masinadefamilie – episodul cu numărul 7 şi mă bucur foarte mult că am reluat test-drive-urile cu modelele Nissan.

Ultimul test drive din cadrul proiectului #masinadefamilie: Peugeot 3008 HYbrid4.

#masinadefamilie, episodul 7, este un proiect susţinut de către Kooperativa 2.0Nissan Romania şi Canon.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.