29th apr.

Cum arată noua sală de cinema Grand Ultra din Băneasa Shopping City

Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, a relansat săptămâna trecută noua sală de cinema Grand Ultra, de la care, din păcate, am lipsit motivat. Cu o zi mai devreme văzusem deja acelaşi film – Avengers: Age of Ultron – tot în avenpremieră si era cam ciudat să-l văd din nou la o zi distanţă, chiar dacă în alte condiţii.

Eh, cam dificil de ales între cele două…Aşa că am dat mai departe invitaţia pentru Grand Ultra către altcineva şi am ascultat povestea de după, cu promisiunea că voi ajunge şi eu cât de curând la noua sală.

Ce aduce nou Sala Grand Ultra?

– cel mai lat ecran de cinema din România – 22,5 m (cca 260 de mp)

– ecranul de tip „screen silver”, cu formă concavă şi de culoare argintie

– sală de 480 de locuri

– design black box (absolut tot interiorul este în negru pentru ca nimic să nu îti distragă atenţia în timpul vizionării –  de aici efectul de cutie)

– revoluționarul sistem Dolby Atmos. Aici e mare plus adus de noua sală. Platforma Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revoluționar permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, oferind o ambianță sonoră reală

– fotoliile sunt destul de înguste. Pentru o persoană mai corpolentă nu e tocmai o experienţă plăcută. Ramâne să văd/simt şi eu cu prima ocazie. În schimb, spaţiul dintre rânduri este unul generos.

– dublu proiector 4K cu capacitate 3D și HFR, fiind singura sală din România care deține această soluție inedită chiar și pentru filmele 3D. Tehnologia asigură o imagine de excepție, un contrast perfect și o luminozitate superioară, astfel încât filmele devin mai vii și mai dinamice.

Sala Grand Ultra

Sala Grand Ultra-2

Revin cu propriul feed-back după prima vizionare.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.