23rd apr.

Cum a fost la Avengers: Age of Ultron

Hai, că ştiu că vă plac filmele 3D, mai ales alea de acţiune la care efectele speciale 3D parcă se amplifică şi le trăieşti altfel. Din când în când aşteptăm câte un astfel de film, chiar dacă scenariul nu este unul dintre cele mai reuşite, iar povestea nu reuşeşte să te captiveze.

Un astfel de film mai uşurel dar foarte aşteptat a fost continuarea seriei „Răzbunătorii” cu episodul (dacă pot sa zic aşa) Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron sau denumirea originală Avengers: Age of Ultron, seria care adună într-o singură producţie toţi eroii de benzi desenate ale lui Marvel.

Razbunatorii

A fost prima dată când am văzut un film 3D de foarte aproape, de pe rândul doi. Ei, nu-i nimic, se putea şi mai rău: de pe rândul unu 😀 Nu e tocmai o experienţă foarte bună pentru că la cât de mare e ecranul, la unele scene eram ca la un meci de tenis privit din lateral, când urmăreşti mingea de-o parte şi de alta a fileului, numai că viteza era mai mare în film.

Pe de altă parte, am rămas puţin cu gâtul strâmb ca după ce m-am uitat două ore şi ceva la un spectacol aviatic. Chiar şi aşa, sunt dependent de filmele 3D, iar experienţa aş repeta-o oricând. Chiar şi de pe rândul doi 🙂

Prea muţi eroi. Supereroi. Nu i-am putut urmări pe toti. La un moment dat nu îmi ieşeau la număr, nici de la stânga la dreapta şi nici invers. Şi atunci când am reuşit, în cele din urmă, să îi am sub observaţie pe toţi şi să îmi iasă la numărătoare, au mai inventat încă unul pe care o să-l cunoşteţi când o să vedeti filmul. Ce, credeaţi că sunt doar Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hulk şi Hawkeye?

Mă întreb câţi vor fi în următorul episod?

Ca în orice film Marvel, efectele speciale sunt la ele acasă, iar la final, după generic si alea-alea, primeşti mostra obişnuită de teasing ce ne propune câteva secvenţe din viitorul episod. Am furat-o o dată când am plecat din sală mai devreme, în timpul genericului, iar la final a fost un astfel de teasing. Ce, nu ştiai că la filmele Marvel aşa e? Nu, nu ştiam. De atunci stau pâna vin băieţii ăia de dau cu aspiratorul pe acolo 🙂

Mai multe nu vă spun, că trebuie văzut. Cel mai nou film din Universul Marvel, „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, distribuit de Forum Film România, va avea premiera la noi mâine, pe 24 aprilie, în formatele 3D şi iMAX 3D.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.