17th apr.

Un weekend cu noul Volvo XC90? Doar dacă câștig concursul ăsta

Vă povesteam aici că am fost la lansarea noului Volvo XC90 şi că am executat nişte prea frumoase poze cu un aparat profesionist, e drept, un Canon EOS 70D 18-135mm.

Dar să dăm şi autorului ce-i al autorului, totuşi, pentru că două dintre pozele mele au intrat într-un concurs pe pagina de Facebook Volvo Car Romania, al cărui premiu cel mare este un weekend cu noul Volvo XC90, alături de un plin de carburant şi cazare la un hotel de 5 stele, un premiu cam pe calapodul proiectului #masinadefamilie, aş zice.

Concursul foto este susţinut de Cristian Şuţu, cel care m-a învăţat să potrivesc aparatul foto digital pentru lumină difuză, atunci când am făcut pozele de mai jos.

Criteriul concursului este unul simplu: până pe 3 mai, poza care strânge cele mai multe like-uri câştigă premiul cel mare, iar autorul pozei/pozelor pleacă la volanul noului Volvo XC90 într-un week-end de pomină 🙂 Mai sunt câteva premii secundare despre care nu ştim înca nimic dar premiul cel mare contează, nu?

Aşadar, dacă vă plac pozele mele, măcar una dintre ele, press LIKE button, please! Cele două poze, cu link-urile aferente (pentru like, intraţi pe link-ul de sub fiecare poză):

1

Link Facebook: http://on.fb.me/1DnJywK

2

Link Facebook: http://on.fb.me/1IOWZdY

Thank you!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.