16th apr.

Recomandare album de muzică pentru copii: „A de la … Anii copilăriei”

coperta-aniicopilariei„Să vă explic

De ce-un pisic

Este un fel de leu mai mic

Un ghemotoc

Cât o mănuşă

Şi nu mai greu câ o păpuşă…”

Cam aşa sună unul dintre cântecele pentru copii de pe nou lansatul album „A de la … Anii copilăriei”, în interpretarea Adelei Deac Cristea, pe versurile prietenului poet Sorin Poclitaru, de la Gura Humorului.

Albumul include 14 cântece compuse pe versurile inspirate a mai sus menţionatului poet bucovinean Sorin Poclitaru din cărțile “Un (H)umor pentru mintea copiilor” și  ”…. Jumătate”.  Muzica și interpretarea aparțin Adelei, orchestrația fiind realizată de Vasile Mardare.

De profesie medic, Adela Deac Cristea este componentă a grupului folk Motto din Mediaș, membru fondator al Asociației „Mediaș-Cetate Seculară” și organizator al Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Mediaș-Cetate Seculară”.

Albumul poate fi comandat de la adresa www.aniicopilariei.ro.

Informații despre concerte și evenimente de lansare a CD-ului puteţi găsi pe pagina www.aniicopilariei.ro și pe pagina Facebook  https://www.facebook.com/aniicopilariei.ro.

Iată unul dintre cântecele de pe albumul „A de la … Anii copilăriei”:

Comments (2)
  • Multumesc pentru postare! Este un album de suflet, pentru bucuria copiilor, parintilor, bunicilor si tuturor celor care isi amintesc cu drag de copilarie!

    • Cu mare plăcere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.