6th apr.

Al 6-lea an de când suntem parte din evenimentul Iepurașul la Masca

Şi anul ăsta vom pune umărul la organizarea evenimentului Iepuraşul la Masca, alături de prietenii noştri de la Teatrul Masca, un eveniment dedicat copiilor pentru a continua tradiţia de a vopsi ouă în Joia Mare, înainte de marea sărbătoare pascală.

Circa 600-700 de copilaşi – mare parte dintre ei prieteni vechi ai Teatrului Masca din cartierul Militari – vin an de an în curtea teatrului alături de părinţi şi bunici, să participe la tradiţia de a vopsi ouă şi o fac cu bucurie. Ca în fiecare an de când ne-am implicat şi noi, copiii vopsesc atât ouă proaspete folosind o vopsea de ouă ce colorează la rece, deci foarte uşor de folosit, cât şi ouă din lemn folosind pensule şi vopsea obişnuită.

Este al 6-lea an de când suntem parte din acest eveniment. Îmi aduc aminte că la prima ediţie la care am participat Sara mea avea un an şi câteva luni şi Ana 5 ani, iar de atunci nu am lipsit în niciun an de la Iapuraşul la Masca. De fiecare dată când ajung la Teatrul Masca simt şi o spun că „suntem ca acasă”.

Nu ne mai săturăm să-i privim pe cei mici cum se mânjesc cu vopsea, cum îşi pun la bătaie toată priceperea şi imaginaţia şi cum, la final, se bucură de operele lor. Că se mai încurcă ouăle între ele si se colorează cu tempera ouăle proaspete sau că se aplică diverse desene cu pensula peste vopseaua de ouă proaspete, astea sunt lucruri care fac parte din farmecul şi din frumuseaţea acestui eveniment.

Asadar, joi, 9 aprilie, ora 11.00, vă aşteptăm cu mic cu mare să continuăm tradiţia vopsirii ouălor în Joia Mare şi să continuăm tradiţia acestui eveniment frumos. Adresa este: Bulevardul Uverturii, nr 70 – 72, sector 6, Bucureşti (harta).

IMG-8406

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.