1st apr.

#EnjoyBucharest transformă Bucureștiul pentru 3 zile în capitala internațională de digital travel

Ce este #EnjoyBucharest? Este, în primul rând, despre România, despre Bucureşti. Este una dintre iniţiativele prin care România şi Bucureştiul sunt prezentate lumii, ies din context, iar acţiunile din jurul acestui eveniment ne aduc un plus de imagine nouă românilor.

Cover #EnjoyBucharest

Pentru 3 zile, Bucureștiul devine capitală internațională de digital travel. 30 de bloggeri străini de travel, 10 bloggeri români de travel, 5 fotografi și 2 videografi vor face un tur ghidat al oraşului și vor posta cele mai interesante instantanee pe reţelele sociale Instagram, Facebook, Twitter etc folosind hashtagul #EnjoyBucharest.

Astfel, în perioada 3 – 5 aprilie se va desfăşura prima ediție a #EnjoyBucharest, un eveniment organizat de către Eventur Bucharest.

Program:

3 aprilie:

Conferința Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării în mediul online a afacerilor din domeniul turismului – Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9. Înscrierele se pot face pe site-ul www.digital-travel.ro.

Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, unitățile de cazare, companiile aeriene, firmele de rent-a-car sau blogurile de călătorii etc. Gala va avea loc la ora 18, iar publicul este cel care va decide câștigătorii. Oricine își poate nominaliza și vota favoriții pe site-ul www.digital- travel.ro/awards.

4 – 5 aprilie: tur organizat la care vor participa 30 de renumiți bloggeri străini, scopul acestuia fiind promovarea Bucureștiului ca destinație turistică. Mai multe detalii despre itinerariul turului, dar și despre bloggerii participanți puteți găsi pe siteul www.enjoybucharest.info/tour.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.