31st mart.

Proiectul #masinadefamilie continuă

Dap, proiectul #masinadefamilie continuă cu un model hybrid de la Peugeot, prima colaborare cu acest brand şi primul hibrid pe care îl conduc ever. Este vorba de Peugeot 3008 HYbrid4, o adevarată #masinadefamilie cu motorizare hibridă, o combinatie de monovolum cu crossover.

IMG-1015

Peugeot 3008 HYbrid4 detine primul sistem hibrid ce foloseşte un motor diesel. Cifra 4 din denumirea modelului „HYbrid4” vine de la 4WD, adică 4 roţi motrice. Cu alte cuvinte, rotile din faţă sunt acţionate de motorul diesel de 2.0 litri şi 163 de CP, iar rotile din spate sunt acţionate de un motor electric de 37 CP.

Ambele motoare se pot folosi alternativ sau împreună. Cănd se folosesc ambele, maşina furnizează 200 de CP, o cifră rotundă, impresionantă în raport cu alte modele de #masinadefamilie pe care le-am condus până acum. Aşa că abia aştept să o iau la plimbare.

Revin zilele astea cu un full review, centrat – aşa cum obişnuiesc – pe confort, siguranţă şi utilitate dar după ce îl vom fi luat pe domnul Peugeot la o plimbare mai lungă, cu echipaj complet: 2 mari şi doi mici 🙂

Între timp, proiectul are şi un nou patrener foto&video – Canon, iar Kooperativa 2.0 continuă să mă sustină.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.