30th mart.

O experiență culinară completă

Acum ceva vreme am primit o provocare haioasă de a-mi testa nu numai „aptitudinile gastronomice” – alea puţine pe care le am – dar şi atenţia şi memoria, în contextul în care doar observând cum se face şi fără să primesc reţelele, a trebuit să reproduc mai multe feluri de mâncare fiind atent la ingredinte şi la modul de preparare.

Adică ceva la modul: „Uite aşa se face, nenea Claudiu, reţine cât mai multe detalii, iar apoi povesteşte-ne procesul gastronomic aşa cum l-ai observat tu!” Simplu, nu? Aşa că, mi-am suflecat mânecile, mi-am pus şorţul, mi-am pregătit ustensilile şi m-am apucat de treabă:

IMG-0881

Vă mai spun doar că este vorba de o explozie de gusturi şi arome, să nu folosesc expresia aia cu curcubeul, în care parte dintre secretele unui Chef cu renume internaţional, în faţa căruia mă înclin, vor fi dezvăluite prin câteva reţete savuroase şi multă bere Staropramen. Fac ce fac şi iar se lipeşte berea de mine 🙂

Aşadar, mâine începe o experienţă culinară completă în care voi învăţa alături de voi ce feluri de mâncare se potrivesc cu diferite tipuri de bere. Hai să facem împreună o incursiune în lumea bucătăriei profesioniste şi a berii de calitate. Urmăriţi-mă pe pagina de Facebook Staropramen şi puteţi câştiga săptămânal premii plus un mare premiu despre care urmează să vă dau detalii.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.