19th mart.

Și bărbații pot găti, fără să fie chefi cu diplomă

Se pare că în ultima vreme am priză la evenimente şi activităţi culinare şi mă lipesc de bucătari care mai de care mai celebri, de la Adi Hădean, la Marius Tudosiei, de la Catălin Scărlătescu, la Florin Dumitrescu, iar în curând o să vă povestesc de alţi doi bucătari la fel de celebri dar încă nu vă pot spune despre ce e vorba.

În seara asta am fost la lansarea platformei online www.bucatarialidl.ro care își propune să devină un loc de inspiraţie deopotrivă pentru cei experimentaţi în bucătărie și pentru cei care își doresc să înveţe să pregătească reţete delicioase pentru prima oară. Cumva s-a făcut referire la faptul că şi bărbaţii pot găti…câteodată, fără să fie chefi cu diplomă, iar aceştia pot găsi pe noua platformă un sfat util pentru a prepara feluri de mâncare chiar sofisticate.

În cele două roluri au jucat: Chef Florin Dumitrescu, bucătarul experimentat, calculat și actorul Andrei Aradits, în rolul entuziastului, al amatorului într-ale gătitului, al celui care îşi dă silinţa să înveţe să gătescă şi iubește preparatele delicioase.

Platforma www.bucatarialidl.ro se vrea a fi o sursă de inspiraţie în pregătirea rapidă a unor preparate gustoase, noi, şi nu în ultimul rând doreşte să transmită că gătitul, până la urmă, este ceva distractiv și relaxant.

Distractiv şi relaxant a fost şi în seara asta, iar pentru exemplificare am făcut câteva poze (la final, ne-a încântat Andra lu’ Măruţă):

Poze realizate cu camera foto digitală Canon EOS 70D 18-135mm.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.