11th mart.

Cenușăreasa – filmul. După 65 de ani de la lansarea desenului animat

După 65 de ani de la lansarea de către Walt Disney a celebrului desen animat Cenuşăreasa, iată că povestea capătă un suflu nou prin lansarea, de asta dată, a filmului Cenuşăreasa, tot o producţie Walt Disney.

Afis-CenusareasaDin afară ai putea să te întrebi ce se mai poate scoate de la o poveste pe care am văzut-o sau am auzit-o de foarte multe ori? Ei bine, vorbind la rece, filmul aduce în plus povestea Ellei, viitoarea Cenuşăreasa, până să ajungă sa locuiască cu mama şi surorile vitrege dar plusul cel mai mare este ecranizarea, în sine, a poveştii pe care o ştim aşa de bine la care sunt adăugate fermecătoarele efecte speciale, câteva cadre de vis şi câteva personaje la fel de fermecătoare.

Le-am întrebat pe fete ce le-a plăcut cel mai mult din filmul Cenuşăreasa?

Sara: „Rochia Cenuşăresei, dansul cu prinţul şi şoriceii”. Sara a fost cea mai încântată deşi versiunea filmului Cenuşăreasa pe care am văzut-o aseară în avanpremieră a fost una nedublată, cu subtitrare.

Ana: „Transformarea Cenuşăresei”

Mami: ” Cât de bine au dansat prinţul cu Cenuşăreasa şi ce bine s-au descurcat având în vedere dimensiunile rochiei”. Ei, fiecare cu unghiul lui 🙂

Într-adevar, cu mic, cu mare, toată lumea din sală avea un zâmbet larg pe faţă in timpul transformării Cenuşăresei, momentul central al filmului şi una dintre cele mai reuşite scene vizionate în toate producţiile Disney. Şi sunt câteva de-a dreptul remarcabile.

Aşadar, să nu va faceţi probleme că ştiţi deja povestea şi că nu veti avea nimic nou de văzut pentru că vorbim de o producţie Disney care o să vă surprindă din nou.

Filmul „Cenuşăreasa / Cinderella” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 13 martie 2015, fiind proiectat atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.