La cât de mult scriu unii pe Facebook, mai bine ar scrie pe un blog

Şi dacă tot scriam acum ceva vreme pe Facebook ceva de genul: „la cât de mult scriu unii pe Facebook, mai bine ar scrie pe un blog”, am zis că mai bine ar fi să scriu cele ce urmează, să nu se piardă pe Facebook, să rămână pentru posteritate. Uitasem de ideea asta dar cineva a vrut să-mi reamintească cu o postare de genul ăsta pe Facebook.

Aşadar, voi nu aveţi prieteni pe Facebook care scriu periodic statusuri din ălea kilometrice, ca nişte adevărate capitole de romane? Pe bune, oamenii ăştia chiar se irosesc. Îşi irosesc talentul şi măcar pentru ei dacă nu pentru cititorii lor ar putea să le publice pe un blog. Culmea, oamenii ăştia chiar scriu corect, au idei bune şi le şi dezvoltă corect şi coerent. Atunci, de ce nu?

Ei bine, eu spun că aceştia ar putea, lejer, să scrie cel puţin un articol-două, în fiecare zi, la câtă informaţie este pe wall-ul lor, iar dacă mai adaugăm şi comentariile pe care le strâng, ar avea material să scrie chiar mai mult de atâtea.

Un domeniu nu costă mult, gazduirea la fel. Dacă tot au timp, nu e păcat că nu scriu undeva, măcar să rămână. Şi pe Facebook rămâne, dar e mai dificil să reiei anumite informaţii.

Păi, nu? Că imaginaţie şi creativitate avem, mai greu e cu practica. Ei, zic şi eu, pardon „scriu şi eu”, să rămână 😀

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.