27th feb.

1955 a fost un an bun

Eh, aproape că uitasem de poza asta. E făcută prin anii ’50, pe vremea când eram un star de Jazz şi lansam albume pe bandă rulntă. Ah, ce vremuri.

1955

Îmi aduc aminte că, în anul de graţie 1955, Frank Sinatra era în perioada sa de glorie, Elvis Presley juca pentru prima oară într-un film, se năştea celebrul desen animat Bugs Bunny, Clubul lui MIckey Mouse era pentru prima difuzat în rețeaua de televiziune ABC etc.

În acelaşi an 1955, Ray Kroc inaugurează lângă Chicago primul McDonald’s din ceea ce avea să devină cel mai mare lanţ de restaurante tip hamburgher fast-food din lume. Îmi aduc aminte că burgerul era generos, cu o chiflă pe măsură, presărată cu semințe de susan, carne de vită condimentată, sos puțin afumat, ceapă caramelizată, bacon proaspăt prăjit la care se adaugau feliile de roșii, salata iceberg și sosul special 1955.

Dar să revenim în prezent şi vă spun de ce am făcut incursiunea asta în America anului 1955. Toate datele sunt corecte (m-a ajutat Wikipedia), mai puţin cele despre cariera mea de Jazz man dar ăsta a fost personajul meu de aseară, dacă pot să spun aşa, la lansarea în reţeaua de restaurante Mc Donald’s a Burgerului autentic 1955, inspirat de o rețetă originală din America anilor ‘50. Am fost printre primii care au gustat acest burgher.

Burgerul 1955 va fi disponibil între 27 februarie – 2 aprilie 2015, în toate restaurantele reţelei, iar clienții vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care îi așteaptă în restaurante.

Poza burger 1955

Pofta bună!

Comments (1)
  • Nu stiu ce pun in sandwich-urile alea da sunt bune rau. Burgerul de la McDonalds = un rau necesar. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.