Alo, Kaufland? Până la ce oră aveți deschis mâine?

Abia mă dezobişnuisem să fiu sunat şi întrebat de programul de la nu ştiu ce magazin Kaufland sau dacă s-a terminat promoţia X la Penny, că acum au început să mă sune să mă întrebe dacă e valabil programul de la Brico Depot. Ups, asta e nouă.

Raspunsul meu e, de acum, automat, precum un robot: „Noi suntem o publicaţie care scriem despre aceste reţele de magazine. Vă rog să vă uitaţi mai sus, pe pagina deschisă şi veţi vedea că nu sunteţi pe pagina Kaufland sau Penny sau …. Vă rog intraţi pe pagina www. …, la contact „şi le dau adresa web a respectivei reţelei de magazine (evident că le ştiu pe de rost pe toate). Câtă răbdare am…

Cu „vă rog să mă scuzaţi” se termină majoritatea convorbirilor de felul ăsta dar unii nu înţeleg nici când le explic că se află în alta parte decât au treabă. „Cum adică? Şi nu ştiţi programul?” La naiba, dacă mă chinui un pic, îl aflu dar nu am chef, poate am altă treabă.

Ei, iar acum, de cănd am accelerat un pic cu BricoRetail.ro, primesc şi din zona de bricolaj întrebări cu adrisant (dacă pot să zic aşa) greşit, unele la nişte ore chiar deocheate.

Ca orice publicaţie, avem şi noi la contact telefon, adresă şi toate cele, însă a le folosi, crezând greşit că eşti pe un site, fără să verifici lucrul ăsta, e un pic ciudat.

Dar oare e vina doar a celor multi şi neştiutori în a folosi internetul sau cei în cauză, adica retailerii, ar trebui să îşi îmbunătăţească site-urile, comunicarea, SEO etc?

Întreb şi eu. Voi ce ziceţi?

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.