12th feb.

A doua ediție #SuperCoders

„- Ce animaţie ai făcut? – Am făcut o luptă cu extraterestru, în care eroul nostru se lupta cu un extraterestru. – Ştii cum se cheamă tehnologia  prin care ai facut animaţia? – Da. Scra…Scratch! – Mulţumesc.”

Ăsta a fost mini-interviul Anei după terminarea #SuperCoders 2 de acum 2 zile, un eveniment organizat de către Orange, Simplon România și Salvați Copiii cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet 2015 (SID), o inițiativă la nivel european ce are ca scop promovarea utilizării internetului într-un mod sigur și responsabil.

Şi de data asta Ana a avut de făcut o animaţie, alături de alt copil, coleg de proiect, sub îndrumarea unor traineri. Au fost prezenţi „doar” vreo 100 de copii, incluzându-i şi pe cei de la Cluj-Napoca unde acelaşi eveniment s-a desfaşurat în paralel, mai mulţi decât la prima ediţie #SuperCoders din toamna anului trecut, la care şi Ana a participat.

Eu zic că i-a prins bine experienţa asta. Acum are acces la platformă şi îşî poate continua oricând proiectul sau poate face altele. E safe, dezvoltă creativitatea, e funny. Şi să nu credeti că simplu de făcut. Mă rog…pentru unii nu e simplu 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.