5th feb.

#SuperCoders vine din nou la București și Cluj-Napoca

Pe 10 februarie, Ana mea va participa la a doua ediţie a evenimentului #SuperCoders, după ce, în toamna trecută, la prima ediţie, a învăţat, iar apoi a creat pe calculator un desen animat. E adevarat, avea doar câteva secunde animaţia dar ea a fost foarte încăntată.

Azi am primit vizita lui Alex, un #SuperCoder ce mi-a adus un tricou simpatic cu #SuperBlogger pentru care îi multumesc:

#supercoders2

Astfel, la fel ca în toamnă, şî de data asta, copiii vor învăța să utilizeze tehnologia prin metode interactive, vor lucra pe platforma Scratch, vor realiza propriile animații și vor descoperi ce înseamnă să lucreze în echipă.

Ateliere de învațare a limbajelor de programare pentru copii cu vârste între 10 și 13 ani ale #SuperCoders se vor desfășura în București și în Cluj-Napoca, pe 10 februarie, în intervalul 14:00 – 17:00. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet 2015 (SID), o inițiativă la nivel european ce are ca scop promovarea utilizării internetului într-un mod sigur și responsabil.

Înscrierile se pot face până pe 4 februarie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro. Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile (20 de locuri disponibile în Bucuresti și 15 locuri disponibile în Cluj – Napoca).

Evenimentul este organizat de către Orange România cu sprijinul Simplon România și Salvați Copiii. Mai multe detalii despre #SuperCoders puteți afla aici.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.