20th ian.

Anul ăsta va fi anul revistei BricoRetail.ro!

Anul ăsta va fi anul revistei BricoRetail.ro, ştiu sigur lucrul ăsta. Sfârşitul anului trecut a anunţat acest lucru când am avut inspiraţia să accept să dau o declaraţie pentru un newsletter de final de an aparţinând celei mai prestigioase asociaţii mondiale a producătorilor din industria de bricolaj –  fediyma (European Federation of DIY Manufacturers).

Newsletter Fediyma

Iar de aici au început să apară mai multe propuneri de parteneriate. Cea mai importantă dintre propuneri care s-a şi concretizat este parteneriatul cu o companie italiană, la bază un mare publisher din domeniul DIY cu mai multe publicaţii de bricolaj şi organizatorul unuia dintre cele mai mari evenimente de profil din Europa, BUYER POINT. Am scris despre acest parteneriat aici.

Partea frumoasă a lucrurilor este că, prin acest parteneriat, vom avea posibilitatea să ajutăm anumiţi producători autohtoni din industria DIY sa iasă la export, să îşi lărgească aria de desfacere, mai ales în zona UE sau să iasă pentru prima oară la export, iar asta nu e rău deloc.

Azi, au făcut oficial şi italienii acest parteneriat, iar revista BricoRetail.ro a beneficiat iar de awareness şi e doar începutul. Pe principiul „dacă nu mă laud eu, atunci cine”, puteţi citi întreg materialul – în limba italiană, desigur, dar nu e greu – aici: www.mondopratico.it.

Brico in Mondopratico

Ciao!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.