16th ian.

Cei 6 SuperEroi, ultimul film de animație lansat de Disney

Se dă trailerul următor:

httpv://youtu.be/Yv3TVhV8Wzc

Apoi înmulţiţi cu 10 şi veţi avea o oarecare imagine despre noul film animat de la Disney, „Cei 6 SuperEroi”, un film 3D dublat în limba română pe care l-am văzut ieri, în avanpremieră la Cinema City T IMAX din AFI Cotroceni.

Inspirat din benzile desenate cu acelaşi nume de la Marvel, „Cei 6 SuperEroi” este un film de aventură foarte haios, iar pe alocuri presărat cu puţin suspans, pasaje care au făcut-o pe Sara mea chiar să plângă, refugiindu-se în braţe la mami. După film am întrebat-o de ce a plâns şi mi-a răspuns: „Aşa sunt eu: sensibilă! ” Atâââât! Ce poţi să mai spui?

Cei6Supereroi

În rest, e o veritabilă producţie Disney, o animaţie foarte atentă la detalii, cu o acţiune care se petrece într-un viitor îndepărtat (sau nu), într-un oraş care se cheamă San Frantokio, cu elemente de arhitectură din ambele oraşe, un film plin de efecte speciale, anununţând parcă super-producţia mult aşteptată Star Wars, episodul 7, ce se va lansa în decembrie acest an. Înaintea filmului „Cei 6 SuperEroi” chiar a rulat trailero-teaser-ul episodului 7 din Star Wars – The Force Awakens.

La început nu prea înţelegi care e legătura poveştii filmului cu titlul acestuia, abia spre final conturându-se, dar intuiesc că cei de la Disney vor să continue seria şi cu alte episoade, acesta fiind doar un soi de episod pilot. Şi au toate şansele ca acesta să fie de succes pentru că desenul animat e unul chiar foarte reuşit.

Înţeleg că filmul de animaţie a debutat pe primul loc în box office ul american, depăşind filmul „Interstellar” şi înregistrând încasări de 56 de milioane de dolari în primul weekend al premierei. Mai mult, „Cei 6 SuperEroi” a fost nominalizat la Globurile de Aur 2015 la categoria Cel mai bun film de animaţie.

Noul film animat 3D de la Disney este distribuit de Forum Film România, iar premiera va avea loc pe 23 ianuarie 2015, in format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată. Filmul va fi disponibil în avanpremieră în reţeaua de cinematografe şi în weekendul 17-18 ianuarie 2015, adică acest week-end. Locul unde vă recomand să îl vedeţi, în cele mai bune condiţii de sunet şi de imagine, fiind T IMAX din AFI Cotroceni.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.