17th dec.

Trimite și tu bucurie pe hârtie!

Voi de când nu aţi mai trimis o felicitare de Crăciun prin intermediul cărţilor poştale clasice? Sincer, eu nu îmi mai amintesc. Şi ştiu sigur câţiva bunici şi părinţi care ar aprecia-o foarte mult, mai ales dintre cei care nu au deloc de-a face cu digitalul.

Ideea de a folosi cărţile poştale clasice încurajează apropierea dintre generaţia copiilor atraşi din ce în ce mai mult de mediul digital şi cea a părinţilor şi bunicilor care îşi aduc aminte cu nostalgie de mesajul scris, primit pe suport de hârtie, care aducea o notă personală în plus.

Mă uit cât de mult se bucură bunicii când primesc de la fete felicitări de Crăciun concepute de ele.

Astfel, Cartoon Network încurajează copiii să trimită gânduri bune bunicilor, părinţilor sau prietenilor prin intermediul cărţilor poştale clasice. Campania „Trimite bucurie pe hârtie” se desfăşoară în perioada 17 – 21 decembrie în nouă oraşe ale ţării – Bucureşti, Timişoara, Oradea, Craiova, Braşov, Baia Mare, Constanţa, Cluj Napoca şi Iaşi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de gânduri bune scrise de cei mici pe cărţile poştale cu personajele de desene animate preferate: Finn şi Jake din serialul „Să-nceapă aventura” şi Gumball şi Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

În perioada 17-21 decembrie, în intervalul orar 12:00-20:00, copiii sunt invitaţi să trimită mesajele din AFI Palace Cotroceni. Cei mici mai pot trimite gândurile de sărbători şi din magazinele Noriel din Sun Plaza, Băneasa Shopping City şi Unirea Shopping Center, în perioada 17-19 decembrie, în intervalul 16:00-20:00, şi în perioada 20-21 decembrie, în intervalul 12:00-20:00. Cei care vor face acest gest frumos pentru cei dragi vor primi şi premii surpriză.

Până pe 31 decembrie, Cartoon Network şi Clopoţel.ro îi invită pe copii să descopere cele mai noi jocuri de iarnă alături de personajele lor preferate pe site-ul www.cnwinter.cartoonnetwork.ro. Cei care vor răspunde la întrebarea „Care este cea mai distractivă activitate de iarnă şi de ce?” pot câştiga sute de premii atractive.

Iată câteva propuneri de cărţi poştale:

Bucurie pe hartie 02

 

 

 

Bucurie pe hartie 01

 

Bucurie pe hartie 03

 

Bucurie pe hartie 04

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.