12th dec.

#masinadefamilie, episodul 4 – Nissan Note

Aşa cum am spus, voi trece prin toate modelele Nissan, iar următoarea maşină pentru un drive test de famile este Nissan Note, fratele „mai mare” al modelului Nissan Micra, de care m-am bucurat acum două săptămâni.

DSC04403 (Copy)

Note-ul pe care l-am luat în teste este unul nou-nouţ, având doar 2 mii de kilometri rulaţi (se simte acel miros specific de maşină nouă care mă înnebuneşte), are aceeaşi motorizare precum Micra – DIG-S, 98 CP, benzină şi acceaşi transmisie – manuală cu 5 trepte.

În plus, pe lăngă alte lucruri pe care urmează să le descopăr, are un kit sport ce conţine: spoilere, mască, eleron şi praguri sport, care dau foarte bine pe masină. Deasemenea, în cadrul aceluiaşi kit sport mai intră şi câteva elemente cromate precum: clanţele, spatele oglinzilor, rama proiectoarelor şi jantele din aliaj.

M-am obişnuit foarte repede cu Note-ul, de parcă abia m-am dat jos din Micra. Se conduce la fel de uşor, e o prelungire fericită a Micrăi, dacă pot să spun aşa.

Fetele l-au adoptat foarte repede pe Note, deşi nu l-au vazut foarte bine aseară pentru că era aproape întuneric când l-am luat. Ei, după cum se vede, azi o să ne bucuram din plin de soare, alături de simpaticul Note. Aşă că, la drum!

#masinadefamilie, episodul 4, este un proiect susţinut de către  Kooperativa 2.0Nissan Romania şi Sony

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.