9th dec.

În căutarea zăpezii sau povestea foto din #masinadefamilie, episodul 3

Deşi trebuia să fie doar un drive test de oraş, în cadrul proiectului #masinadefamilie 3, acum două week-end-uri am scos Micra din Bucureşti alegând ruta Bucureşti – Braşov – Sibiu – Bucureşti. Abia acum am reuşit să adun pozele din această deplasare şi să le pun aici, intr-o bună tradiţie, ca o poveste foto a excursiei din acel week-end. Eh, se strâng amintiri în bocceluţa online 🙂

Auzisem noi că va ninge şi am plecat în căutarea zăpezii. Vineri seara, pe drum, am prins zăpadă, la Predeal, iar sentimentul era unul că parcă trebuia să rămânem în Predeal, nefiind aşa de siguri că vom găsi zăpadă şi la Braşov, vorba aia: ce-i în mână, nu-i minciună. Trebuia să ne continuăm drumul, însă. Aşa a şi fost. La Braşov ploua şi nu era nici urmă de zăpadă.

A doua zi, am urcat pe Tâmpa cu telecabina, unde de la jumătatea muntelui, în sus, era zăpadă din plin, după cum se vede si în pozele de mai jos. Nu mai urcasem sus, pe Tâmpa, de multă vreme. Trebuie să recunosc că Braşovul se vede foarte frumos, de acolo, de sus, de pe Tâmpa.

După ce am coborât, am pornit direct spre Sibiu, un oraş unde mă duc de fiecare dată cu mare plăcere, poate cel mai frumos oraş din România. Zăpadă nu era în Sibiu dar aveam să găsim, în centrul Sibiului, în Piaţa Mare, Târgul de Crăciun, unul dintre cele mai reuşite de acest gen. Dacă aveţi drum prin Sibiu, treceţi neapărat şi pe la Târgul de Crăciun. E deschis pâna pe 26 decembrie.

La întoarcerea în Bucureşti, am prins o Valea Oltului foarte liberă, mai liberă ca niciodată – nici nu putea fi altfel, într-o duminică dimineaţă – prilej cu care am putut vedea şi alte calităţi ale citadinului Nissan Micra, despre care am povestit aici.

#masinadefamilie, episodul 3, este un proiect susţinut de către  Kooperativa 2.0Nissan Romania şi Sony, prietenul de nădejde cu care am executat pozele de mai sus.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.