6th dec.

Noul Smart a sosit și în România

De Smart m-am îndrăgostit în vara asta, când m-am întors cu un ForFour din tabăra BIZ Summer Camp. Nu l-am condus eu, nici măcar nu am stat în faţă, ci pe unul dintre locurile din spate şi mi-a făcut o impresie foarte bună, imagine întregită de Ana Maria, proprietarul acelui Smart ForFour cu inimioare (prietenii ştiu de ce), nimeni alta decăt cea care a fondat fan clubul SmartFan România.

DSC04246După ce am rămas fără maşină, acum vreo 2 luni, încă mai cochetez cu ideea de a lua un Smart ForFour, o maşină mică, de oraş, cu cutie automată, consum foarte mic şi foarte fiabilă. E departe de a fi o #masinadefamilie, însă pentru o a doua maşină, cea cu care să execuţi alergăturile de oraş, ar fi perfectă. De altfel, „Explore the city!” este şi sloganul noilor modele Smart.

Tot la invitaţia Anei am fost aseară la lansarea noului Smart în România, la #smartparty, unde s-au prezentat ambele modele: Smart ForTwo şi smart ForFour si care nu mai seamănă aproape deloc cu predecesorii săi. Ultima schimbare a modelului s-a făcut cu mulţi ani în urmă, semn că producătorul nu a vrut să schimbe ceva care mergea foarte bine, în cazul de faţă un model de succes foarte fiabil.

Nu am făcut drive test aseară, deşi era disponibilă opţiunea asta, dar o să mă dau pe lângă Ana să mă plimb şi eu un pic cu noul Smart, mai ales că o să aibă în teste noul model de Smart ForTwo nu mai puţin de 3 luni de zile. Smart move, Autoklass 🙂

Automobilele Smart sunt produse de Daimler, iar în România sunt importate, în exclusivitate, de către Autoklass, dealer Mercedes. Noile modele au preţuri pornind de la 8.700 euro fără TVA pentru modelul ForTwo şi de la 9.250 euro fără TVA pentru modelul ForFour.

O să las aici şi o galerie foto de la lansarea de aseară. Hai, că sunt simpatice ăstea mici:

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.