26th nov.

Plec în tabără, din nou #bizsmscamp

Da, am mai spus aici că plec în tabără, la Pârâul Rece, în Snow Camp, loc unde sugeram ca oamenii de marketing şi comunicare ar trebui să fie prezenţi. De ce? Pentru că, în România, aici se dă ora exactă în Social Media. Atât! Poate să zică oricine orice, dar ăsta e adevărul.

Şi ajungi să-ţi dai seama de asta doar gustând atmosfera din tabără. Cum am mai spus, tabăra de Social Media e o joacă serioasă, un prilej bun de a bulgări clienţii companii că nu mai fac campanii cu tine dar înţelegi şi de ce nu mai fac campanii cu tine, un prilej de te da pe acceaşi sanie cu agenţiile, să te cunoască mai bine şi un bun prilej de a schia alături de bloggeri pe pârtii numai de ei ştiute.

Summer Camp

Bun, ne-am făcut bagajele, ne-am luat bilet la tren, că-i mai distractiv şi ne aduce aminte de tinereţe şi ne odihnim bine pentru că, începând de joi, se reiau jocurile de iarnă de la Pârâul Rece unde coechipieri vor fi Companiile, Agenţiile de PR şi Bloggerii, de data asta pe altă arenă, la Hotel Piatra Craiului.

Când? Începând de mâine. Mâine, 27 noiembrie, va fi prima zi de tabără. Aici e programul complet al celor aproape 4 zile de tabără. Oricum, printre altele vom avea: joi activare Calif, vineri activare Staropramen, Heidi si Jack Daniels, iar sâmbătă activare Coca Cola şi Jaggermeister. Dumnezo’ să ne păzască!

Locuri în tabără nu mai sunt de foarte mult timp dar desfăşurarea ostilităţilor se poate urmări pe hashtag-ul #bizsmscamp. Partenerii Snow Camp, un eveniment organizat de către revista BIZ, sunt:

Telekom, UniCredit Tiriac Bank, Samsung, Renault, Shoppy, Coca-Cola, Staropramen, Samburesti, Himalaya, TNT, Calif, Heidi si Air-France KLM.

Poate ne vedem în următoarea tabără, la vară!

Comments (3)
  • […] Plec în tabără, din nou #bizsmscamp (Claudiu Ciobanu) Dacă mergi pentru a patra oară într-o tabără, înseamnă că ceva se întâmplă acolo (Cristian Florea) BIZ Snow Camp 2014, prima zi: CALIFicări (Ruxandra Predescu) BizSMS Snow Camp 2014: prima zi (Dan Dragomir) Biz Social Media Snow Camp – Ziua 1 (Luminita Balaban) Biz Social Media Snow Camp (Claudia Tocila) Despre campanii în social media, proiecte și planuri de viitor (Dan Dragomir) BizSMSCamp – Ziua 2 (Luminita Balaban) BizSMSCamp – Ziua 3 (Luminita Balaban) 3 motive pentru care Moş Crăciun a trecut deja pe la lumea de la Biz Camp (Diana Duca) La revedere, tabără dragă! (Irina Alexe) […]

  • […] Plec în tabără, din nou #bizsmscamp (Claudiu Ciobanu)Dacă mergi pentru a patra oară într-o tabără, înseamnă că ceva se întâmplă acolo(Cristian Florea)BIZ Snow Camp 2014, prima zi: CALIFicări (Ruxandra Predescu)BizSMS Snow Camp 2014: prima zi (Dan Dragomir)Biz Social Media Snow Camp – Ziua 1 (Luminita Balaban)Biz Social Media Snow Camp (Claudia Tocila)Despre campanii în social media, proiecte și planuri de viitor (Dan Dragomir)BizSMSCamp – Ziua 2 (Luminita Balaban)BizSMSCamp – Ziua 3 (Luminita Balaban)3 motive pentru care Moş Crăciun a trecut deja pe la lumea de la Biz Camp (Diana Duca)La revedere, tabără dragă! (Irina Alexe) […]

  • Si eu am crezut la fel, ca majoritatea nu prea stiu cu ce se mananca SM si ajunsesem la un moment dar chiar sa cred ca incepe sa ii scada din importanta dar aceste evenimente, din ce in ce mai aglomerate, mi-au contrazis ideea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.