26th nov.

O zi sub semnul autenticității la Food Bloggers

Azi a fost fost o zi sub semnul autenticităţii da, la prima ediţie a evenimentului Food Bloggers, unde am revăzut prieteni dragi, unii dintre ei chiar celebri: Adi Hădean şi Marius Tudosiei, şeful de la Băcănia Veche 😀

FoodBloggers

Primul semn al autenticitatii zilei de azi a venit în primul panel al evenimentului, de la Andreea Crăciun, blogger la andie.ro. Ei bine, în discuţia din primul panel, am remarcat că Andreea a rostit de cel puţin 5 ori cuvinte precum „autentic” sau „autenticitate” şi tot de atâtea ori mi s-a ascuţit atenţia. Drept pentru care am şi stat de vorbă cu ea, la pauză, pe acceaşi temă, a autenticităţii. Mi-a povestit cum, făcând blogging culinar şi-a descoperit, pe parcurs, pasiunea pentru fotografiat, la ora actuală fiind un antreprenor de succes şi un fotograf căutat. Şi este foarte fericită.

Cum a făcut? A fost autentică. Fiind autentic, faci doar să-i dezarmezi pe cei din faţa ta şi să-i dezbraci de orgolii, iar efectul e unul foarte puternic, pentru că, într-un fel sau altul, îi faci şi pe ei să fie autentici. Atât de simplu e.

Apoi, a apărut pe scenă, în panelul doi, fata de la Google – cum îi spuneam eu în primele momente. Era vorba de Ana Sipciu, Industry Manager la Google care şi ea îndemna bloggerii culinari la autenticitate, în contextul YouTube, deci a conţinutului video de pe blog.

La final, pentru ca ziua să fie completă, am primit studiul UNLOCK Research: „Femeile care iubesc berea se simt moderne și autentice„. Atâââââât! Era tot ce lipsea 🙂 Studiul a încercat să afle, printre altele, care sunt de fapt percepțiile „celorlalți” – femei și bărbați – legate de femeile care beau bere.

Revenind la Food Blogger, am auzit foarte multe povesti frumoase unele chiar de pus la rană, cum a fost cea a Codruţei Popa, blogger la codrudepaine.ro.

Ziua autenticităţii s-a încheiat magistral cu Adi Hădean, care desi nu a pronuntat cuvantul „autentic”, discursul lui a fost unul autentic, exact aşa cum e el, aşa cum l-am cunoscut ca om. Printre altele, el ne-a invitat să ne bucurăm mai mult, să punem bucurie în tot ce facem, iar satisfacţiile nu vor întârzia. Adevăr a grăit.

În concluzie, pot spune că această nişă este una cu oameni foarte inimoşi şi care pun mult suflet în tot ceea ce fac. Nici nu se poate altfel!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.