13th nov.

Duminică, în zi de alegeri, îmi închid blogul

Dap, duminică îmi închid blogul. Doar duminică. O fac în spirit de solidaritate cu cei care merg la vot, aceia care, până la urmă vom decide viitorul acestei ţări, chiar dacă pare prea grandios spus. Cei care vor intra pe blog nu îl vor putea citi dar vor vedea un mesaj cu un îndemn la vot.

Poate măcar în ceasul al doisprezecelea vor fi unii care se vor trezi. Nu zic că pot influenţa pe cineva să meargă la vot dar măcar să dea de gândit cuiva nehotărât. Indiferenţa nu e o soluţie, ignoranţa nu e o soluţie, iar credinţa că un vot nu poate schimba ceva este cum nu se poate mai falsă şi total neautentică.

Duminică ai şansa să fii responsabil, în primul rând faţă de tine şi mai apoi faţă de copiii şi semenii tăi. Acum chiar contează fiecare părere, fiecare opţiune care vor face, cu siguranţă, diferenţa.

Aşadar, duminică, 16 noiembrie, în zi de alegeri, îmi închid blogul toată ziua şi vă îndemn să mergeţi la vot. Dacă aveţi blog şi vreţi să participaţi la acest demers, puteţi lăsa un mesaj aici până mâine, 14 noiembrie, cu o adresă de e-mail validă, şi veţi primi codul care trebuie introdus la începutul zilei de duminică.

Vino la vot!

#vinolavot

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.