10th nov.

Povestea foto din excursia #masinadefamilie 2

De data asta, în cel de-al doilea episod din #masinadefamilie, am mers la Braşov, la sugestia Anei. Am plecat sâmbătă destul de târziu din Bucureşti, pe la ora 17.30, după un spectacol de-al ei.

Înainte de toate, să nu uit, o să las aici una dintre cele mai frumoase poze făcute în această excursie, când eram la Trei Brazi:

1

Reluând firul poveştii, seara ne-am cazat la Braşov, iar a doua zi, duminică, am vizitat un pic Braşovul – e mult spus am vizitat, de fapt, am mers în piaţa Sfatului – bucurându-ne de o zi foarte călduroasă de început de noiembrie.

Din Braşov, am luat-o spre Predeal, mai exact către către Trei Brazi, unde ne-am adus aminte un pic de tinereţea noastră şi de câteva excursii memorabile pe care le-am făcut aici în urmă cu vreo 15 ani. Am pus într-un articol de acum câteva zile nişte poze comparative de atunci şi de acum, făcute aproximativ în acelaşi loc.

Nostalgie, ştiu dar ăsta e motivul pentru care pun aici poze şi ăsta e motivul pentru care fac jurnalul ăsta foto, pentru că până la urmă amintirilea astea rămân. Toate trec dar astea râmân.

După Trei Brazi, ne-am oprit la Pârâul Rece să văd unde o să stau în tabără la iarnă. Da, Tabăra de Social Media despre care am scris aici.

2

Apoi ne-am continuat drumul către Bran. Am vizitat pentru prima oară Castelul Bran. Da, de fiecare dată doar am trecut pe lângă el şi nu ne-am oprit. Acum a fost să fie.

Ne-am mai oprit de câteva ori, pe drumul spre Câmpulung, să surprindem câteva peisaje. La Rucăr:

Şi la Monumentul Eroilor de la Mateiaș să facem o poză cu apusul:

În cele din urmă, odată cu înserarea, ne-am grăbit să ajungem acasă să votăm. Punct final #masinadefamilie, episodul 2, un proiect susţinut de către  Kooperativa 2.0Renault România şi Sony, prietenul de nădejde cu care am realizat pozele de mai sus.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.