7th nov.

Jamal – „Dealerul tău de mâncare și chill” sau mâncare jamaicană livrată acasă

Eh, trebuie să recunosc că laboratorul nostru nu a mai testat până acum bucătăria jamaicană, la pachet cu serviciul de home delivery www. jamalfood.ro, primul cu acest specific culinar şi lansat de curând, disponibil deocamdată doar pentru Bucureşti.

Am fost foarte curios ce au ales să degustăm şi ce e diferit. E o mâncare picantă, e o mâncare grea sau una uşoară? Am aflat când am primit:

– o porţie de vită cu trei tipuri de ardei gras şi orez cu fasole roşie

– două patty-uri, unul cu pui şi unul cu vită şi sos Ranch

– desert: o felie de rum cake

Patty cu sos ranch - Rum cake-1

 

Patty-urile mi-au plăcut cel mai mult, iar în combinaţie cu sosul Ranch sunt demenţiale. Nici nu ştiu cu ce să vă spun că seamănă…cu o plăcintă cu carne? Oricum e un gust diferit. Orez nu mai mănânc de ceva vreme dar impresiile pe aici au fost că e foarte bun, iar vita cu ardeiul gras copt pe grătar a fost pe gustul meu. Desertul a fost prea dulce pentru mine, tinând cont că nu prea am mai servit dulce în ultimele două luni din motive de dietă dar fetele mele l-au spulberat 🙂

Uitându-mă pe meniul Jamal, văd că jamaicanii mănâncă tot pui, porc, vită, peşte gătite diferit, e drept, dar şi fructe de mare sau fructe exotice specifice, cum e nuca de cocos, ingredient destul de des întâlnit în reţetele lor. www. jamalfood.ro are un meniu echilibrat, cu preparate folosind reţete jamaicane autentice, puţin cunoscute în Europa şi aproape deloc în România. Ca idee, sunt doar vreo câteva restaurante jamaicane în Europa şi aproape deloc în partea de est a Europei.

Site-ul de unde comanzi mâncare jamaicană www. jamalfood.ro oferă şi meniuri complete pentru masa de prânz, la preţuri speciale, personalizate pentru toate preferinţele. În meniu găsim, de asemenea, şi produse pentru vegetarieni sau meniuri creative şi sănătoase pentru copii.

În prima săptămână de la lansare, până pe 12 noiembrie, Jamal le oferă tuturor clienților un desert special la prima comandă.

Să cânte reggae şi să curgă romul de Jamaica, că mâncare avem :))

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.